SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

El lleidatà Genís Soldevila, campió i màxim golejador de la Lliga andorrana, jugarà la Champions

El lleidatà Genís Soldevila, campió i màxim golejador de la Lliga andorrana

Genís Soldevila, amb els trofeus de campions i màxim golejador.

Genís Soldevila, amb els trofeus de campions i màxim golejador.INTERESCALDES.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Genís Soldevila ha vist com un dels seus somnis es converteix en realitat i disputarà la prèvia de la Lliga de Campions amb l’Inter d’Escaldes andorrà, amb el qual ha conquerit el doblet –Lliga i Copa– i a més sent màxim golejador. “Era un dels meus somnis i l’objectiu de tots a l’equip. La passada temporada ens vam quedar a un pas i aquesta vegada ho hem aconseguit. No puc estar més satisfet de com han anat les coses”, assenyala el jugador de Balaguer, que ha sumat 16 gols en la competició de lliga. “Els reforços d’aquesta temporada ens han donat un plus de qualitat i ara ens preparem per celebrar-ho amb la Lliga de Campions”, afegeix.

L’Inter disputarà a partir de dissabte la prèvia de la màxima competició europea, enfrontant-se al campió de Kosovo en semifinals. “Ni serem favorits ni tampoc estem de vacances. Sabem que serà molt complicat estar a la final, perquè són un equip molt físic, però a un partit pot passar qualsevol cosa”, admet l’exjugador de Lleida Esportiu i Balaguer. L’altra semifinal la disputen els campions de San Marino i Irlanda del Nord, en un torneig que es juga a Nyon, seu de la UEFA per garantir la seguretat dels futbolistes davant del coronavirus. El guanyador s’enfrontarà en primera ronda a un equip de més nivell, entre els quals es troben Celtic, Legia de Varsòvia i Maccabi. “El club s’ha reforçat de cara al torneig i esperem fer un bon paper. Sabem que és el mateix dia que juga el Barça, però sabem que tindrem el suport dels nostres des de la distància”, fa broma el jugador.

Amb 33 anys, Genís sap que s’atansa el final de la seua carrera esportiva, però admet que encara no pensa en la retirada. “Els excompanys em diuen que ho allargui tot el que pugui, que després ho trobes molt a faltar.” Al costat de Soldevila hi haurà tres lleidatans més en el partit de dissabte davant el campió de Kosovo: Jordi Betriu, Iván Vigo i Jordi Ribó.

La policia investigarà una presumpta manipulació La Federació Andorrana de Futbol ha decidit presentar una denúncia davant de la policia del país, perquè investigui la presumpta manipulació de partits entre l’Inter d’Escaldes i el Sant Julià, segons va informar Diari d’Andorra. Segons el rotatiu del Principat, la UEFA ha recomanat a la Federació Andorrana que porti l’assumpte davant de la justícia. Els jugadors dels dos equips neguen que hi hagués una manipulació dels resultats per a l’última jornada de Lliga i en semifinals de la Copa, que va acabar guanyant l’Inter d’Escaldes al superar a la final l’FC Santa Coloma.

tracking