SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

El Barça de Saras, a Lleida

L'equip que aquesta temporada comanda el lituà jugarà un amistós al Barris Nord el 29 d'agost || Contra el Múrcia, que s'enfrontarà al Manresa el 27

Sarunas Jasikevicius i Calathes, a la imatge, durant la pretemporada que va arrancar dissabte.

Sarunas Jasikevicius i Calathes, a la imatge, durant la pretemporada que va arrancar dissabte.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló Barris Nord de Lleida serà el 29 d’agost escenari del segon partit de pretemporada del nou Barça que comanda Saras Jasikevicius, que després de la final de la fase final de l’ACB va substituir el serbi Svetislav Pesic. El quadre blaugrana, que es va posar en marxa el cap de setmana passat i que el 26 s’enfrontarà al Morabanc Andorra, aprofitarà que a finals d’aquest mes farà un stage de pretemporada a Encamp (Andorra) per jugar quan torni a Barcelona un encontre amistós a Lleida contra l’UCAM Múrcia, que del 26 al 29 estarà concentrat a la capital del Segrià.

El duel, organitzat pel Força Lleida i la Paeria, serà sense públic, atesa la situació sanitària generada pel coronavirus, que obliga a fer qualsevol esdeveniment esportiu a porta tancada. Serà l’oportunitat perquè Pierre Oriola, ara primer capità del Barça després de la marxa del croat Ante Tomic al Joventut, torni a trepitjar la pista en la qual va jugar la temporada 2012-2013 defensant els colors del Força Lleida, llavors cedit pel Manresa.

També hi haurà les grans estrelles blaugrana, com Nikola Mirotic, Thomas Heurtel, Adam Hanga, Cory Higgins, Víctor Claver, Àlex Abrines o l’última incorporació, el base Nick Calathes.

El duel entre blaugranes i murcians no serà l’únic d’ACB que es disputarà aquest mes al Barris Nord, que dos dies abans, el 27, acollirà l’amistós entre el Múrcia i el Manresa, també a porta tancada i organitzat pel Força Lleida i la Paeria.

tracking