SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Leo, a punt per viatjar a Lisboa

L'argentí es va entrenar ahir amb normalitat en la tornada del Barcelona als entrenaments || Dembélé també va participar en la sessió i podria entrar avui a la llista de convocats

Leo Messi, somrient, es va entrenar ahir sense problemes en la tornada al treball del FC Barcelona.

Leo Messi, somrient, es va entrenar ahir sense problemes en la tornada al treball del FC Barcelona.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi es va entrenar ahir amb total normalitat després de la forta contusió al partit contra el Nàpols, en una sessió en la qual el francès Ousmane Dembélé va continuar mostrant una millora física, amb la qual cosa entrarà amb tota probabilitat a la llista de convocats per a la Champions. L’equip va tornar a entrenar-se després d’haver tingut un dia de descans.

Messi ja va anar dilluns a la Ciutat Esportiva per tractar-se del cop que li va clavar Kalidou Koulibaly al partit de la Champions, que li va provocar una forta contusió al turmell esquerre, mentre que l’equip tècnic va preparar el partit de divendres contra el Bayern de Munic.

Atalanta i PSG disputen avui a les 21.00 el primer partit dels quarts de final de la Champions

A la sessió d’ahir, l’única absència va ser la de Samuel Umtiti, a més de la d’Arthur Melo, expedientat pel club, que l’ha apartat per indisciplina. Messi, segons les fotografies difoses pel club, es va entrenar, encara que amb una protecció en forma d’embenat a la cama esquerra.

Una altra bona notícia per al Barcelona va ser la presència d’Ousmane Dembélé, que està a bon nivell i podria rebre l’alta per viatjar demà a Lisboa. El francès es va fer una ruptura del tendó del bíceps femoral de la cama dreta el febrer passat, de la qual va ser intervingut. El període de baixa es va situar al voltant dels sis mesos, termini que es compleix aquesta mateixa setmana.

L’equip, que es va sotmetre ahir de nou a les proves PCR, tornarà entrenar-se avui abans de viatjar demà a la capital lisboeta. Després d’aquesta sessió preparatòria es coneixerà la llista de convocats per a la cita europea, encara que probablement, Quique Setién farà una llista àmplia amb tots els jugadors disponibles.

duisburg

El Sevilla FC va avançar ahir a les semifinals de la Lliga Europa, la seua competició preferida, al superar ahir a l’MSV Arena de Duisburg el Wolverhampton (0-1), gràcies a un gol de l’argentí Lucas Ocampos al minut 88, que permet als de Julen Lopetegui citar-se amb el Manchester United diumenge vinent a Colònia.

El Sevilla ha guanyat aquesta competició en cinc ocasions, tres amb l’actual denominació i dos quan es deia Copa de la UEFA.

La connexió argentina entre Éver Banega i el golejador sevillista va materialitzar el premi a la insistència de l’equip quan el partit s’encaminava a la pròrroga; el centrecampista va posar una centrada al cor de l’àrea que el davanter de Quilmes, elevant-se entre la defensa, va pentinar per sorprendre Rui Patricio. A l’altre partit, el Xakhtar ucraïnès es va classificar per a les semifinals al derrotar per 4-1 el Basilea i s’enfrontarà per un lloc a la final, dilluns, a l’Inter de Milà.

Leo Messi, somrient, es va entrenar ahir sense problemes en la tornada al treball del FC Barcelona.

Leo Messi, somrient, es va entrenar ahir sense problemes en la tornada al treball del FC Barcelona.FC BARCELONA.CAT

tracking