SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista jugarà i s'entrenarà a Bell-lloc

Ahir es va tancar l'acord, però dilluns iniciarà la pretemporada a Mollerussa

Un moment de la reunió que van mantenir dimecres a Vila-sana clubs i ajuntaments.

Un moment de la reunió que van mantenir dimecres a Vila-sana clubs i ajuntaments.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista ja té casa per als propers mesos. L’ajuntament de Bell-lloc i la Paeria van tancar ahir un acord perquè l’equip s’entreni en aquesta localitat del Pla d’Urgell a partir d’aquest mes de setembre i perquè hi jugui els seus encontres de lliga i de competició europea, encara que abans caldrà fer algunes reformes per adaptar el recinte i la pista a les exigències de l’alta competició. Fins aleshores, el Llista s’entrenarà a Mollerussa, on dilluns iniciarà la pretemporada i on també disputarà el primer partit de la Lliga Catalana, el dia 28 davant del Mollerussa.

Després que dimecres passat es frustrés un acord amb el Vila-sana, a causa que els dos clubs no es van posar d’acord en els horaris dels entrenaments, el Llista en va tancar ahir al matí un amb el Mollerussa per entrenar-s’hi durant les dos properes setmanes. “Tot l’any és impossible, perquè no tenen hores”, explicava Enric Duch. “Veient que això s’està allargant i que dilluns hem de començar a entrenar-nos, hem arribat a un acord amb Mollerussa”, va afegir.

L’equip de Folguera jugarà a Mollerussa davant de l’Igualada el primer partit de la Lliga Catalana

El Llista no pot utilitzar el pavelló habitual, l’Onze de Setembre, perquè s’ha convertit en un hospital de campanya per atendre persones afectades per la Covid-19.

A la tarda s’havien tornat a citar els ajuntaments de Bell-lloc i de Lleida i, després de molts dies d’esforços i negociacions, el regidor d’Esports de la Paeria, Sergio González, va anunciar l’acord amb el consistori de Bell-lloc perquè el Llista pugui utilitzar-lo a partir del setembre.

“Estic molt satisfet perquè hem pogut tancar aquest tema”, va explicar González. “Estem molt agraïts a Bell-lloc per haver-nos acollit. Vam pensar que era la millor solució”, va afegir. La base del club anirà, en principi, a la Bordeta.

L’acord amb Bell-lloc costarà a la Paeria uns 15.000 euros, tal com va publicar SEGRE. González va confirmar el compromís per fer reformes, com a contrapartida. “Cal solucionar el tema de la megafonia, fer la instal·lació per a la col·locació dels marcadors de temps que s’exigeixen a l’OK Lliga, reparar unes tanques laterals i fer també un tractament que necessita la pista de joc”, va afegir el regidor, que deixa tancat amb encert aquest tema després de diverses setmanes negociant en diversos fronts.

tracking