SEGRE

DEPORTES

IMATGES | Les jugadores de l'Associació Lleidatana d'Handbol obren la pretemporada en petits grups

Les jugadores obren la pretemporada en petits grups al Camp Escolar

Les jugadores de l’Associació, ahir a la pista del Camp Escolar. Al fons, un equip de futbol.

Les jugadores de l’Associació, ahir a la pista del Camp Escolar. Al fons, un equip de futbol.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Lleidatana d’Handbol, que aquesta temporada ha recuperat la plaça a la Divisió d’Honor Plata, va arrancar ahir la pretemporada amb una sessió física al Camp Escolar, ja que encara no disposa d’un pavelló per entrenar-se i jugar els partits. L’equip no pot utilitzar el seu recinte habitual, l’Onze de Setembre, ja que s’ha convertit en un hospital de campanya. A l’espera de saber en quina mesura els afecten les noves normes per prevenir els contagis, van optar per dividir les jugadores en petits grups. “Aquesta primera setmana, com que encara no tenim pavelló assignat, ja havíem decidit fer sessions físiques i, a l’espera que se’ns aclareixi què podem fer i què no, hem optat per formar grups petits, de vuit o deu jugadores per treballar”, explicava Guillem Puertas, vicepresident del club i membre de l’staff tècnic que encapçalen el director esportiu, Miroslav Vujasinovic, i l’entrenadora Anna Casquero.

Atès que aquesta temporada l’Associació ha creat un segon equip sènior, que jugarà a la Segona Catalana, el cos tècnic ha decidit crear un grup de treball, amb totes les jugadores, de les quals dotze militaran exclusivament al primer equip i la resta ho compaginaran amb el filial. Pel que fa als objectius esportius, el del primer equip és “mantenir la categoria a Divisió Plata”, va explicar Puertas, mentre que el Sènior B vol lluitar per l’ascens de categoria. Respecte al pavelló, va explicar que “aquesta setmana ha de quedar resolt. Esperem la reunió amb la Paeria”.

Hi segueixen Mariama Kora, Blanca Martínez, Mar Vujasinovic, Iris Bernis, Lorena Hernández, Irene Guarc, Irina Pop, Emma Precup, Marina Graell, Maria Mayol, Jenny Nana, Tais Bernis, Clara Farràs i Sara Godoy.

Causen baixa Vicky Alférez, Laura Torrent i Ari Tanghetti, mentre que és dubte la continuïtat de Mireia Ribalta. Pel que fa als fitxatges, s’incorpora Natàlia Caldés, de l’Ascó, formada a la base del club.

Pugen del juvenil Geo Milea, Dora Vujasinovic, Catalina Ruscanu, Mariona Tarragó i Anna Recasens i treballaran en el grup les del planter Mariana de la Fuente, Katy Tyaglyay, Paula Hernández, Merli Baró i Sara El Yousfi.

tracking