SEGRE

FUTBOL CORONAVIRUS

La Urbana desallotja pares del Balàfia d'un entrenament

Queixa del club perquè alhora el camp acollia un concert amb públic

El concert de Vermouth Flames celebrat ahir a la pista del camp de la UE Balàfia. A la dreta, la Urbana desallotjant els pares.

El concert de Vermouth Flames celebrat ahir a la pista del camp de la UE Balàfia. A la dreta, la Urbana desallotjant els pares.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va personar ahir a la tarda a les instal·lacions de la UE Balàfia per evitar que els pares de jugadors del futbol base poguessin presenciar l’entrenament dels equips dels seus fills, mentre que alhora assistents a un concert organitzat pel consistori entraven al recinte municipal.

El president del club, Francisco Rodríguez, en declaracions a aquest diari, va expressar malestar al considerar que es tracta d’“una incongruència” i va manifestar que “estem indignats perquè guardant el protocol per la Covid-19 no veig per quin motiu unes coses es poden fer i d’altres no”.

La Paeria, a través de la regidoria d’Esports i Activitat Física, havia enviat al matí un comunicat als clubs de futbol de la ciutat en què els indica que “els entrenaments i partits que se celebrin hauran de ser a porta tancada” fins a nova ordre. El consistori només fa una excepció amb l’accés a zona de bar cafeteria dels recintes, sempre que estiguin ben delimitats i separats dels camps on es practica l’activitat esportiva i complint els aforaments i mesures de seguretat.

Segons el regidor d’esports, Sergio González, aquesta advertència “ja l’havíem fet, només que en algun club no s’havia complert i continuava entrant-hi gent. A més hi havia certa confusió amb els partits i és lògic que si els entrenaments han de ser a porta tancada, també els duels. És un acte de responsabilitat i que sàpiguen els pares que ho fem per cuidar la salut dels seus fills”. A més, González va voler aclarir que “són dos coses diferents, una cosa és un acte cultural, amb reserva prèvia de fa més d’un mes i aforament limitat, i el que és la normativa quant als esdeveniments esportius. El comunicat que hem fet ha estat per prudència”.

El president del Balàfia, Francisco Rodríguez, va argumentar per la seua part que “en tots els clubs de futbol base que han començat els entrenaments estaven entrant els pares”.

El concert va anar a càrrec del grup Vermouth Flames i l’esdeveniment forma part del cicle Fase Cultura, fixat entre el 3 de juliol i el 29 d’agost.

El concert de Vermouth Flames celebrat ahir a la pista del camp de la UE Balàfia. A la dreta, la Urbana desallotjant els pares.

El concert de Vermouth Flames celebrat ahir a la pista del camp de la UE Balàfia. A la dreta, la Urbana desallotjant els pares.ITMAR FABREGAT

tracking