HANDBOL SUPERCOPA ASOBAL

El Barça conquereix un nou títol després d'escombrar el Benidorm

Els jugadors del Barça van aconseguir una nova Supercopa Asobal.

Els jugadors del Barça van aconseguir una nova Supercopa Asobal.FCB

El Barça va guanyar per 23a vegada la Supercopa Asobal després d’atropellar ahir el Benidorm, en un partit en què els blaugranes van marcar diferències des de l’inici i en el qual van ser superiors defensivament i ofensivament. Al minut 20 el lluminós reflectia un 5-14, mostra de la superioritat del Barça. Nikcevic va donar un respir al Benidorm, que es va veure superat durant la primera meitat, que va finalitzar amb un 9-20. Després del pas per vestidors, la dinàmica del duel no va canviar i la segona part va estar marcada pel domini visitant (9-23). Els de Fernando Latorre van intentar aguantar la pressió, però el Barça es va trobar molt còmode i precís en els moviments i no van perdonar cap ocasió de marcar distàncies. Al 20 de la segona part la distància era de 17 gols (14-31), que va augmentar fins als 20 a favor de l’equip blaugrana.