SEGRE

BÀSQUET NBA

Els jugadors reprenen els 'play-offs' però mantenen l'activisme social

Jugadors de Bucks i Magic entrant ahir al pavelló.

Jugadors de Bucks i Magic entrant ahir al pavelló.NBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit entre Bucks i Magic va suposar ahir la tornada dels play-offs de l’NBA, que s’havien aturat pel boicot dels jugadors davant del racisme i la brutalitat policial als Estats Units. També estava previst que aquesta matinada passada es disputessin quatre partits més de les eliminatòries.

Tanmateix, el president del sindicat de jugadors de l’NBA, Chris Paul, va assenyalar que la decisió de continuar competint en els play-offs respon al fet que consideren que és la millor plataforma d’aconseguir els seus objectius en la lluita que han emprès contra la desigualtat racial i la injustícia social. Encara que Paul va reiterar que tots els jugadors n’havien sortit més reforçats i units, també va admetre que necessitaven temps per processar i considerar el seu lloc com a defensors i veus de les reformes de justícia social que creuen que són necessàries realitzar al país.

Un dels enfocaments de Paul ha estat la votació de la comunitat negra de cara a les pròximes eleccions presidencials i una de les exigències que els jugadors van posar sobre la taula als amos dels equips i l’NBA per seguir a la competició va ser que obrin estadis i instal·lacions d’entrenament com a llocs de votació, entre altres idees, per promoure-la.

Jugadors de Bucks i Magic entrant ahir al pavelló.

Jugadors de Bucks i Magic entrant ahir al pavelló.NBA

tracking