SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes alça el teló

Primera sessió de pretemporada de l'equip de Gerard Encuentra, profundament renovat || L'ala pivot montenegrí Filip Knezevic reforça el joc interior

Els jugadors del Pardinyes van iniciar la pretemporada al Barris Nord amb la primera sessió d’entrenament.

Els jugadors del Pardinyes van iniciar la pretemporada al Barris Nord amb la primera sessió d’entrenament.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes es va posar ahir en marxa amb una primera sessió de pretemporada marcada per una profunda renovació de la plantilla, que afrontarà el segon curs a la LEB Plata. Només repetiran el capità Carlos Gasque i Marc Rubín de Celis, mentre que al Barris Nord van poder veure’s fins a sis cares noves a l’espera que es doni per tancat el capítol de fitxatges. Oriol Besora, David Òrrit, Jordan Rogers, Elijah Schmidt i Mads Stürup es van posar per primera vegada ahir a les ordres de Gerard Encuentra, que va comptar també amb l’acabat d’incorporar Filip Knezevic.

El montenegrí, de vint-i-cinc anys i 2,03 metres d’altura, arriba procedent del Chantada de la Lliga EBA, on ha brillat en les dos últimes temporades. El curs passat va fer de mitjana 13 punts i 11,1 rebots per a una valoració de 22,9. Knezevic, al qual un accident de trànsit amb quinze anys li va truncar una gran carrera, té una extensa experiència al bàsquet estatal, ja que ha jugat al planter del Càceres, Gandia, Andorra B, Reial Múrcia i Estela, abans d’ingressar al Chantada gallec. “És un jugador que fa molts anys que juga aquí i això permetrà que la seua adaptació sigui ràpida. Aquestes dos últimes temporades ha dominat el pal baix i el rebot a la Lliga EBA i creiem que és un bon moment perquè torni a fer el salt a la LEB Plata”, va assenyalar en aquest sentit Encuentra.

En la segona temporada a la LEB Plata, l’equip s’ha reforçat, de moment, amb sis nous jugadors

El primer partit de la temporada per al Pardinyes està previst per al 10 d’octubre al Barris Nord amb el Cornellà, i el primer desplaçament serà a la pista del Gran Canària, una setmana més tard. Durant aquestes setmanes de preparació, l’equip disputarà una sèrie d’amistosos, el primer dissabte amb el CN Tàrrega, a més de la Lliga Catalana LEB Plata contra Cornellà i el filial del Barça.

tracking