SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El pare de Messi viatja a Barcelona per negociar

Avui està previst que es reuneixi amb Bartomeu per debatre el futur de Leo

Ivan Rakitic va passar el test PCR amb el Barça diumenge i dilluns la revisió mèdica amb el Sevilla.

Ivan Rakitic va passar el test PCR amb el Barça diumenge i dilluns la revisió mèdica amb el Sevilla.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Messi, pare de Leo, va agafar ahir un vol privat en direcció a Barcelona per reunir-se amb el president del club, Josep Maria Bartomeu, per negociar el futur del futbolista. Messi i el seu entorn no s’han vist encara amb els dirigents blaugrana des que el davanter va enviar un burofax per transmetre la seua intenció d’abandonar l’entitat. La reunió, prevista per avui, es presenta molt tensa, ja que les dos parts defensen postures totalment oposades. Mentre que des del club es mantenen inflexibles, refugiant-se en el contracte i la clàusula alliberadora caducada del 10 de juny, el pare i agent de Leo defensa que les excepcionals circumstàncies de la temporada permeten que el seu fill surti gratis.

Del resultat de la reunió, prevista a la tarda si Jorge Messi aterra sobre les 6.15 d’aquest matí, estarà molt pendent el Manchester City, ja que si hi ha un acord de sortida entre Messi i el Barça estaria disposat a abordar el fitxatge del davanter argentí. Els anglesos desitgen que el jugador obtingui la carta de llibertat, però en cas contrari els citizens estarien disposats a oferir jugadors i una quantitat de diners per obtenir els serveis de Messi, segons diverses informacions.

Per la seua part, Leo Messi manté el seu silenci i és aliè a la rutina del Barça, ja que interpreta que no pertany al club. No es va presentar a les proves PCR que l’equip va passar diumenge i tampoc va acudir ni dilluns ni ahir a la Ciutat Esportiva per entrenar-se.

tracking