SEGRE

TENIS US OPEN

Djokovic se cita amb Carreño a la quarta

Novak Djokovic es va mostrar imparable amb Jan-Lennard Struff.

Novak Djokovic es va mostrar imparable amb Jan-Lennard Struff.EFE / EPA / JASON SZENES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Novak Djokovic continua imparable a l’aconseguir el bitllet per a la quarta ronda del US Open i jugarà contra Pablo Carreño per una plaça entre els vuit millors jugadors del torneig. El serbi suma 27 victòries i cap derrota el 2020. Un any diferent, marcat per la pandèmia i l’aturada, però una temporada que no està impedint a Djokovic mantenir el primer lloc de l’ATP. El de Belgrad no va tenir problemes per imposar-se a l’alemany Jan-Lennard Struff per 6-3, 6-3 i 6-1 en un duel molt còmode. El seu rival serà Carreño, campió de dobles a Cincinnati i semifinalista del US Open fa tres anys. L’asturià passa un gran moment de forma i arriba a quarta ronda després d’eliminar el lituà Ricardas Berankis per 6-4, 6-3 i 6-2.

Qui també estarà a la següent ronda és l’andalús Alejandro Davidovich, de 21 anys, que es va desfer amb facilitat de Cameron Norrie en quatre mànegues (7-6, 4-6, 6-2 i 6-1).

Tanmateix, el seu rival serà Alexander Zverev, cinquè favorit, que va superar un set en contra i va vèncer per 6-7, 6-4, 6-2 i 6-2 el francès Adrian Mannarino.

Finalment, Roberto Bautista, vuitè cap de sèrie en el torneig nord-americà, va caure eliminat davant del canadenc Vasek Pospisil (5-7, 6-2, 6-4, 3-6 i 2-6).

tracking