SEGRE

NATACIÓ INSTAL·LACIONS

El CN Tàrrega, a Verdú

Vol climatitzar la piscina a l'aire lliure de la localitat davant del tancament per obres de la coberta de la capital de l'Urgell || Demanaria un crèdit de 40.000 €

La piscina de Verdú que el CN Tàrrega vol climatitzar.

La piscina de Verdú que el CN Tàrrega vol climatitzar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CN Tàrrega espera arribar a un acord ben aviat amb l’ajuntament de Verdú per climatitzar la piscina a l’aire lliure d’aquest municipi atès que no pot fer servir la instal·lació coberta de la capital de l’Urgell fins a la primavera del 2021 per les obres de millora que s’hi han de fer. Per això, una vegada firmi el conveni, demanarà un crèdit per valor de 40.000 euros per instal·lar bombes climatizadores amb les quals els seus més d’un centenar de nadadors puguin entrenar-se durant l’hivern.

Fins al dia 30 d’aquest mes ho faran a la piscina a l’aire lliure de Tàrrega, que només es manté oberta per als nadadors del club. La climatització de la piscina a l’aire lliure de Verdú permetrà que els nadadors puguin entrenar-se amb una temperatura de l’aigua de 28 graus, que és la ideal per a la natació.

Una plataforma de pares i socis del club vol denunciar l’ajuntament per no donar-li una solució

A més, es llogaran vestidors prefabricats. La solució a què està disposat a acollir-se el CN Tàrrega arriba com a conseqüència de no haver assolit un acord amb el consistori de la ciutat, que va demanar un crèdit ampliat de 425.000 euros per emprendre les obres de millora de la piscina coberta sense que pugui ser utilitzada pels nadadors durant els mesos de treballs.

Segons ha pogut saber aquest diari, els contactes entre el club i l’ajuntament de Tàrrega continuen i seria ben vist que el consistori ajudés a sufragar el cost del préstec de la climatització de la piscina de Verdú, ja que el manteniment mensual l’assumeix el CN Tàrrega i això repercutirà en les quotes dels socis i les dels pares dels nadadors.

Per una altra banda, un grup de socis han format la plataforma Salvem la Natació de Tàrrega i han amenaçat de denunciar l’ajuntament i mobilitzar-se a través de concentracions en protesta pel tancament temporal de la piscina coberta sense que hi hagi, però, alternatives que semblin viables.

La denúncia serà interposada per un bufet d’advocats de Barcelona especialitzats en dret esportiu i inclourà el secretari a l’acusar-lo d’omissió de les seues funcions.

tracking