SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

La Seu acollirà un selectiu per anar a la Copa del Món

El 3 i 4 d'octubre, amb la participació de diversos palistes lleidatans

Fa una setmana que Guillermo Díez-Canedo està confinat a casa i no ha pogut viatjar a Praga.

Fa una setmana que Guillermo Díez-Canedo està confinat a casa i no ha pogut viatjar a Praga.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc del Segre de la Seu d’Urgell serà escenari els propers dies 3 i 4 d’octubre d’un selectiu per formar l’equip estatal que acudirà a l’única Copa del Món que es manté aquesta temporada al calendari d’eslàlom, ja que la resta del certamen, així com els campionats del món absolut, sub-23 i júnior, han estat cancel·lats per la International Canoeing Federation per la pandèmia de la Covid-19.

Els sis palistes que tenien la classificació preolímpica assegurada des de l’any passat, és a dir, els bascos Maialen Chourraut, Ander Elosegui, Klara Olazabal i Joan Crespo, el segovià David Llorente i la lleidatana Núria Vilarrubla, ja tenen la plaça assegurada per a la prova de Pau, prevista para del 6 al 8 de novembre.

El selectiu estarà obert a la resta de palistes que per resultats puguin optar a entrar a l’equip, entre ells els lleidatans Miquel Travé i Laia Sorribes, que fa unes setmanes ja van estar en un stage de pretemporada a Praga.

D’altra banda, la ICF ha de decidir aquesta setmana si la Copa del Món de descens prevista a la Seu del 23 al 25 d’octubre es disputa o queda cancel·lada per la Covid.

El seleccionador, en quarantena, baixa per a l’Europeu El seleccionador estatal d’eslàlom, el lleidatà Guillermo Díez-Canedo, que havia de ser el cap de l’expedició espanyola en el Campionat d’Europa absolut que es disputa aquesta setmana a Praga, es troba confinat al seu domicili de la Seu d’Urgell després d’haver estat en contacte amb una persona contagiada de coronavirus. “Quan vaig saber el positiu d’aquesta persona ja em vaig posar en quarantena voluntària, encara que des d’aleshores m’he sotmès a dos proves PCR que han donat negatiu, però de moment seguirà uns dies més confinat”, va explicar Canedo.

tracking