SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Lautaro es queda un any més a l'Inter però amb una clàusula de sortida

Vidal marxa sense cobrar el contracte que li queda

El jugador argentí continuarà un altre any al club italià.

El jugador argentí continuarà un altre any al club italià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Beto Yaqué, agent de Lautaro Martínez, va confirmar ahir, després que algun mitjà anunciés un possible acord de l’argentí amb el Reial Madrid, que seguirà una temporada més a l’Inter de Milà. “Lautaro és a l’Inter. No hem parlat sobre el Madrid. No hi ha res. Tenim una gran relació amb la directiva. Es queda aquí aquesta temporada”, va dir a Sky Sports desmentint els rumors sobre la seua sortida al club blanc. La Gazzetta dello Sport va informar també d’una reunió entre els representants del jugador i del club italià i que sobre la taula va haver-hi una possible renovació del contracte, que expira el 30 de juny de 2023, i la millora de la seua fitxa salarial, però amb una clàusula per facilitar una sortida en cas d’una oferta sigui satisfactòria per a les dos parts.

La nova fitxa de Lautaro, que cobrava 1,5 milions nets la temporada passada, podria situar-se en els sis i el contracte s’allargaria fins al 2025. L’argentí ha estat objectiu del Barça durant molts mesos, però les dificultats econòmiques que comporta l’operació han obligat el club català a desistir de fitxar-lo i a demanar al Toro que s’esperi un any a l’Inter.

El xilè està a punt de tancar la seua sortida al club interista, que abonaria un traspàs simbòlic

D’altra banda, Arturo Vidal està molt a prop de convertir-se en nou jugador de l’Inter de Milà. Les negociacions entre els dos clubs i el representant del migcampista xilè es troben en la recta final i avui podria anunciar-se de forma oficial la seua sortida. El jugador xilè renunciarà a cobrar la part del considerable salari que li queda al contracte amb el Barça, vigent fins al 30 de juny del 2021, per poder facilitar l’acord. A més a més, l’Inter podria arribar a pagar una xifra simbòlica pel traspàs, igual com ha passat amb el també

migcampista

Ivan Rakitic.

tracking