SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida fixa els preus dels abonaments amb una reducció d'entre 10 i 40 euros

El Força Lleida fixa els preus de tres temporades enrere amb una reducció d'entre 10 i 40 euros || Ofereix una compensació als abonats de la temporada passada per la cancel·lació de la Lliga

Montse Pociello, responsable de la campanya, Albert Aliaga i Andreu Cabezudo, ahir durant la presentació dels nous abonaments.

Montse Pociello, responsable de la campanya, Albert Aliaga i Andreu Cabezudo, ahir durant la presentació dels nous abonaments.X.P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida va presentar ahir la campanya d’abonats per a la temporada 2020-2021 amb preus de tres temporades enrere, a fi de recuperar massa social i mitigar l’impacte que tindrà la crisi sanitària del coronavirus en l’esport. Amb el lema La il·lusió fa la força, el club apel·la al compromís i fidelitat dels abonats i aficionats al bàsquet per tirar endavant una temporada que “serà molt complicada” i en la qual “necessitem l’ajuda de tothom. Sols no ho podrem aconseguir”, va recalcar el president, Albert Aliaga, que va ser contundent en la presentació. “Demanem compromís. Des de la junta s’ha fet un pas endavant en ferm, com ho demostra l’equip que hem confeccionat, per fer un club potent i solvent, però ara necessitem el suport de la societat”, va assenyalar.

En aquesta línia, el Força Lleida ha presentat uns preus sensiblement inferiors als de la passada campanya, amb una reducció d’entre un 10 i 15 per cent en funció de la zona del pavelló, que representa entre 20 i 40 euros d’estalvi respecte a la temporada 19-20. L’abonament d’adult per a les tribunes i lateral/corbes costarà ara 20 euros menys, 175 i 115, respectivament, mentre que els únics carnets que no pateixen cap variació són l’abonament VIP, que es manté en 420 euros, i l’infantil, que continuarà valent 10. Les entrades també baixen entre 1 i 4 euros.

Aquests preus són per als nous abonats, ja que per a les renovacions el club ofereix als socis una rebaixa, que oscil·la entre 10 i 25 euros en funció de la zona, com a compensació pels partits que no es van poder veure la temporada passada al cancel·lar-se la Lliga per la Covid-19. No obstant, aquesta rebaixa serà voluntària, ja que es podrà renunciar a aquesta quantitat en benefici del club a canvi d’entrades i mascaretes del Força Lleida.

Aliaga també va destacar que “tots els socis del club podran veure els partits del Barris Nord”, hi hagi o no restriccions d’aforament per culpa del coronavirus, ja que el club està treballant perquè tots els partits de casa es puguin veure per televisió.

tracking