SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Xemi, quart titular del Lleida Esportiu que deixa el club

Fitxa per l'UCAM Múrcia igual que Adri León, i abans se'n van anar al Nàstic Joan Oriol i Trilles || El club podria aixecar avui els ERTO

Xemi celebra un gol contra el Vila-real B amb Adri León darrere.

Xemi celebra un gol contra el Vila-real B amb Adri León darrere.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista Josep Miquel Fernández Codina Xemi ha firmat per l’UCAM Múrcia, on s’ha unit a un altre exblau de la passada temporada, Adri León. Amb les marxes de Xemi, Adri León i els dos que se’n van anar al Nàstic, Joan Oriol i Marc Trilles, són quatre jugadors titulars amb Molo la passada campanya els que no continuen al Lleida Esportiu. Mentrestant, el club manté els ERTO encara que és imminent que els aixequi davant l’inici de la pretemporada una vegada es tinguin tots els resultats de les proves PCR.

Tots ells eren peces bàsiques en l’esquema del tècnic d’Almeria, per la qual cosa el club té la missió de trobar relleus de garanties. En el cas de l’últim a confirmar-se la seua marxa, Xemi, el curs passat va disputar 27 partits, 24 dels quals com a titular, i va anotar vuit gols convertint-se en el màxim golejador de l’equip. En l’última jornada disputada abans de l’aturada a causa de la pandèmia, Xemi va anotar dos dels tres gols que va endossar l’equip blau al Vila-real B. Si bé és veritat que en la primera temporada el jugador sabadellenc no va rendir com s’esperava perquè, a més, va arribar arrossegant una lesió.

D’altra banda, quan la plantilla del Lleida comenci a entrenar-se, iniciarà un periple amb diverses concentracions per diferents punts de la geografia estatal durant gairebé un mes.

tracking