FUTBOL PRETEMPORADA

Triomf de l'Atlètic Lleida

Supera el Balaguer gràcies al seu millor encert en l'apartat ofensiu || Primer partit amb públic a les grades del Municipal des de l'aturada de la Lliga

Marc Sánchez aconsegueix rematar de cap dins de l’àrea de l’Atlètic Lleida.

Marc Sánchez aconsegueix rematar de cap dins de l’àrea de l’Atlètic Lleida.JB

L’Atlètic Lleida va sumar ahir un nou triomf en la pretemporada, a l’imposar-se al Balaguer (1-3) en un Municipal que va registrar assistència de públic per primera vegada des de la cancel·lació de la competició a causa de la pandèmia. El públic assistent va seguir la normativa sanitària de mantenir la distància entre els seients de la grada, utilitzar la mascareta en tot moment i els gels d’higiene de mans.

Va ser un matx típic de preparació, en el qual els dos equips van mostrar carències de cara al debut de la temporada, encara que l’Atlètic Lleida va acabar decantant la balança gràcies a una major efectivitat ofensiva. Va ser l’equip d’Ismael Mariani el que es va avançar en el marcador, gràcies a un gol d’Adrià Fernández, que està destacant durant aquesta pretemporada pel seu olfacte golejador. El 0-1 no es va moure fins que els dos equips van enfilar els vestidors per al temps de descans.

A la segona meitat es va mantenir la dinàmica d’igualtat i el Balaguer va començar a tenir més ocasions de cara a barraca. D’aquesta forma, va acabar arribant el gol de l’empat, als 59 minuts, gràcies a una rematada Marcos López. Tanmateix, la sorpresa de l’empat dels locals duraria poc, ja que només quatre minuts després Roger Canadell es va encarregar d’avançar de nou l’Atlètic Lleida amb l’1-2. Els canvis van frenar una mica el ritme del duel i el Balaguer es va veure incapaç de superar la defensa visitant. A més, a falta de dos minuts per al final del partit, Adrià Fernández es va encarregar de sentenciar el xoc amb el tercer gol de l’Atlètic Lleida.

El Balaguer també va pagar l’esforç de jugar dos encontres en dos dies, ja que dissabte havia aconseguit una victòria contra l’Artesa de Lleida (2-3).