SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça i Luis Suárez pacten la rescissió del contracte

Renuncia a part de l'any de contracte per sortir lliure, possiblement a l'Atlètic

Luis Suárez podria ser rival la temporada vinent del Barça si acaba fitxant per l’Atlètic.

Luis Suárez podria ser rival la temporada vinent del Barça si acaba fitxant per l’Atlètic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça i Luis Suárez han arribat pràcticament a un acord per a la rescissió del contracte que els unia fins al juny del 2021. A falta de tancar uns petits serrells, l’uruguaià, tercer màxim golejador en la història del club blaugrana, abandonarà el Camp Nou amb la carta de llibertat sota el braç després d’un acord que ha satisfet econòmicament les dos parts.

Luis Suárez ha acabat renunciant a part de la fitxa de la temporada vinent i de l’opcional que tenia a canvi de poder negociar el seu fitxatge per un altre club. De fet, el seu agent ja té molt avançades les negociacions amb l’Atlètic de Madrid, que ha pensat en l’uruguaià per suplir la més que segura marxa d’Álvaro Morata a la Juventus en qualitat de cedit.

Segons assenyala la premsa barcelonina, l’acord amb els matalassers està tancat, a l’espera de confirmar-se la seua sortida del Barça i l’arribada del davanter madrileny a Torí. L’Atlètic ofereix al futbolista uruguaià dos temporades en què guanyaria prop de 9 milions d’euros nets per cadascuna, una proposta que convenç sobre manera el jugador ja que ben aviat complirà trenta-quatre anys i amb el Barça només tenia una campanya garantida.

Un altre factor que ha fet decantar el davanter charrúa per l’opció blanc-i-roja ha estat que tant Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l’Atlètic, com Diego Pablo Simeone, entrenador matalasser, estan en contacte permanent amb ell per comunicar-li els avanços de l’assumpte i confirmar que és una aposta al cent per cent desitjada.

tracking