SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida preveu 1.500 places d'aforament al trofeu

Els abonats hauran de recollir l'entrada i tindran un lloc assignat

L’afició lleidatana ja va poder entrar al Barris Nord a l’últim amistós del CB Pardinyes.

L’afició lleidatana ja va poder entrar al Barris Nord a l’últim amistós del CB Pardinyes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida, amb l’autorització de la Paeria, té previst obrir el partit amb l’Osca, corresponent al Trofeu Ciutat de Lleida, a un màxim de 1.500 espectadors. Serà el primer duel obert al públic que els abonats del club podran presenciar després del confinament. Divendres començaran a senyalitzar els seients en els quals es podran asseure els aficionats, sempre respectant la distància que marca el protocol de seguretat.

El club té previst instal·lar les grades supletòries a peu de pista i l’única zona que es mantindrà tancada serà la tribuna superior, que ja no acostuma a acollir públic durant els partits oficials. Per a l’encontre amb l’Osca els socis tindran entrada gratuïta, tot i que l’hauran de recollir, ja que tindran assignat un lloc fix a les grades. Les entrades, al preu de 10 euros, es podran adquirir també a les oficines del Barris Nord.

D’altra banda, l’ICG Força Lleida disputa aquesta tarda el tercer amistós de la pretemporada amb el CB Pardinyes al Barris Nord, a partir de les 20.00 hores i a porta tancada. Serà la primera vegada que es veuen les cares des que els dos militen en categories LEB.

Gustavo Aranzana podrà comptar amb totes els efectius a excepció de Lucas N’Guessan. L’holandès va fer-se una contractura a l’esquena durant el partit de dijous passat contra el Benicarló i des d’aleshores no ha pogut reincorporar-se als entrenaments.

Al contrari, Kaspars Vecvagars i Michael Buchanan, que ja van jugar diumenge a la pista del Girona, ja estan plenament recuperats de les respectives molèsties.

Per la seua banda, el Pardinyes tindrà dos baixes sensibles, Marc Rubín de Celis i Malik Lamont Miller.

El base lleidatà segueix recuperant-se de la luxació de l’espatlla esquerra que es va fer fa deu dies al partit de la Lliga Catalana a la pista del Cornellà, i per la seua banda el nord-americà encara no ha pogut sortir del seu país per problemes amb el visat.

El Pardinyes va ser el primer a obrir els partits al públic i dissabte passat va congregar cinc-cents espectadors en el duel amb el Barça B.

tracking