SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Márquez: “Veure les carreres per TV és el que porto pitjor”

Encara no va amb moto i diu que “sembla que ningú vulgui guanyar el Mundial”

L’entrevista la va fer el seu equip a casa seua a Cervera.

L’entrevista la va fer el seu equip a casa seua a Cervera.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez (Repsol Honda) reconeix que la recuperació evoluciona bé i es mostra sorprès per com està anant el Mundial. “Fem broma amb l’equip a les videotrucades que fem, perquè sembla que ningú vulgui guanyar. Sembla que ningú vulgui aquest Mundial. I el que menys soroll ha fet, és el que va líder, que és Dovizioso”, va comentar en una entrevista facilitada per l’equip. “És difícil analitzar-ho, no s’entén. Esperava més de molts pilots dels que eren al davant, però és que és molt diferent ser perseguit que ser el perseguidor. Quan ets perseguit i saps que has de guanyar, et vénen molts dubtes, no pilotes igual, tens molt a perdre”, va argumentar. No es mulla respecte a qui pot ser el seu successor. “Vaig dir que Dovizioso o Quartararo, però és que ni un ni l’altre. Ara surt Viñales. No apostaria per un. No estic tan lluny jo, estic a 84 punts, així que... És broma!”, va apuntar entre rialles.

Respecte a la recuperació, assegura que va “progressant”. “Cada vegada em trobo millor. He començat fa poc a entrenar-me i encara tinc recorregut per arribar al meu nivell. El braç va millorant”, va celebrar. “Veure les curses per la televisió és el que porto pitjor”, va reconèixer el pilot de Cervera, que va recuperant també massa muscular. “Ara ja van agafant to el bíceps i el deltoide, i això també és gràcies al treball del Carlos, el meu fisioterapeuta, que està vivint amb mi a casa”, va assenyalar. Ja pot córrer i anar en bici, encara que és lluny de pujar a una moto. «Quan vaig al doctor els dilluns i em diu “aquesta setmana oblida-te’n, encara no pots fer moto ni res”, doncs faig reset i penso que serà la setmana següent. És la manera de tenir aquesta motivació», diu.

Sobre el seu germà Àlex va celebrar que fes un pas al capdavant a l’última cita. “L’important és que l’Àlex està progressant. Era el moment de fer un pas, de buscar alguna cosa. Ja portava dos carreres una mica estancat a nivell de resultats i ritme, i és aquí on has de tenir la capacitat de fer un pas”, va comentar. Marc va negar que Repsol Honda prengués una mala decisió al fitxar el seu germà. “L’equip es va trobar una situació difícil, i llavors es va optar per fitxar el que acabava de proclamar-se Campió del Món de Moto2. És un rookie? Sí. No és el lloc d’un rookie de primeres tret que sigui un cas especial? Tampoc és el lloc, però és l’obligació i el moment que es va donar”, va asseverar.

tracking