SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida juga demà amb l'Andorra a porta tancada

El primer test, a Rialp a les 11.30

Bromes i rialles a les sessions per fer pinya.

Bromes i rialles a les sessions per fer pinya.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que disputarà demà dissabte a Rialp el partit amistós amb l’Andorra, a les 11.30 hores i sense la presència de públic, ja que serà a porta tancada. Serà el primer test per als de Molo i una bona pedra de toc tenint en compte que l’equip andorrà també està enquadrat en el subgrup III-A en el qual competiran els blaus.

Per la seua banda, la plantilla continua treballant en la concentració que té lloc a la Val d’Aran, on els entrenaments físics i tàctics es combinen amb sessions per fer grup i tractar que s’adaptin millor les onze incorporacions que ha fet el club fins al moment.

En aquestes sessions per fer pinya abunden les bromes i les rialles, com es va encarregar ahir el club de revelar a través d’alguns fotografies que va penjar a les xarxes socials. La plantilla no està encara completa i faltarien tres incorporacions com són un defensa central, un jugador ofensiu de banda i un atacant.

Els tres estarien pendents de poder desvincular-se dels seus respectius equips. Val a recordar que hi ha temps per incorporar nous reforços fins al pròxim dia 5 d’octubre.

tracking