SEGRE

HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Estrena amarga

L'Associació, que s'està entrenant de forma precària, cau davant un Joventut Mataró amb més ritme || Tyaglyay va ser l'estilet de les locals amb sis gols

Miroslav Vujasinovic, en una xerrada a les jugadores ahir durant el partit.

Miroslav Vujasinovic, en una xerrada a les jugadores ahir durant el partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Lleidatana d’Handbol va estrenar temporada amb una derrota sense pal·liatius davant el Joventut Handbol Mataró. Els deu gols de diferència a favor de les visitants reflecteix el que va ser un partit desigual en el qual les lleidatanes van anar a un ritme de joc molt inferior al de les rivals. La diferència abismal en la preparació d’unes i altres va ser evident.

Sens dubte, les condicions precàries en les quals s’han d’exercitar les pupil·les de Miroslav Vujasinovic van influir en gran part en aquest debut de lliga amb clara derrota. El Mataró és un equip cridat a ser a la zona alta al final de la temporada, però també és cert que les locals han de millorar molt en tots els aspectes.

En atac, l’Associació va estar espessa, madurant molt les jugades. Al contrari de les rivals, els atacs de les quals fluïen i els gols anaven caient a la porteria local de forma inapel·lable.

Tampoc en defensa van estar fines les de Vujasinovic, molt pesants, veient una vegada i una altra com les rivals se’ls colaven entre les fissures que anaven deixant.

A la primera meitat, el Mataró va anar adquirint avantatges d’entre 3 i 4 gols fins que va arribar amb 12-16 al descans. Però va ser a la represa quan les visitants van obrir bretxa amb un primerenc parcial de 2-5 que les va posar aviat amb un avantatge de deu gols. Les lleidatanes, en petits parcials, van tenir alguns intents d’atansament en el marcador. Tanmateix, la facilitat a anotar d’unes i d’altres s’evidenciava en cada jugada fins al 25-35 final.

L’Associació jugarà a la pista del Benidorm dissabte vinent a les 20.30 hores.

tracking