SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Isidre Esteve va al Dakar amb ambició

El pilot d'Oliana participarà en l'edició del 2021 amb un Toyota i l'objectiu de plantar cara als millors || Afronta la seua sisena presència amb el vehicle més competitiu que ha pilotat

Isidre Esteve, al costat del competitiu Toyota amb el qual participarà en el Dakar 2021.

Isidre Esteve, al costat del competitiu Toyota amb el qual participarà en el Dakar 2021.REPSOL TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isidre Esteve tornarà al Dakar. Participarà en l’edició de 2021 als comandaments d’un Toyota Hilux Overdrive, el 4x4 més competitiu que mai ha pilotat. El d’Oliana afrontarà la sisena participació en cotxes amb el repte de plantar cara als millors. “Em sento molt feliç perquè per fi veuré complert el meu somni de competir amb el millor cotxe del Dakar”, va explicar.

El Toyota Hilux V8 és un dels vehicles més competitius i fiables dels que participen en el Dakar, com indiquen els brillants resultats que ha aconseguit en les últimes cinc edicions, entre les quals destaca el triomf del 2019. “És el vehicle amb què somien tots els pilots del Dakar. Des que vaig començar a fer els meus primers passos amb cotxe em vaig dir que no pararia d’esforçar-me fins a pilotar algun dia una màquina així i... per fi ho he aconseguit!”, confessa.

El d’Oliana segueix comptant amb Repsol, MGS Seguros i KH-7 i afegeix ara el suport de la firma Toyota

Esteve tornarà a estar acompanyat a l’Aràbia Saudita pel seu copilot Txema Villalobos i comptarà amb una àmplia infraestructura: “És un 4x4 punter que compta amb el suport de Toyota España i Overdrive, és a dir, que segur que tindré els millors al meu costat. Tinc el millor cotxe, els millors patrocinadors (Repsol, MGS Seguros, KH-7 i Toyota España) i una gran qualitat humana al meu costat”.

El Toyota Hilux V8 és un prototip amb xassís tubular desenvolupat i construït a Sud-àfrica amb el suport de Toyota. Posteriorment, el vehicle acaba d’adaptar-se amb les especificacions Dakar a les instal·lacions que Overdrive posseeix a Bèlgica. “Vull destacar el treball d’Overdrive al posar a punt el cotxe i el de Guidosimplex Italia per instal·lar els comandaments al volant”.

Isidre ja ha tingut oportunitat de provar el seu nou Toyota Hilux i ha quedat meravellat de les bones sensacions que transmet el seu motor V8 de gasolina de 350 CV: “És sensacional; fàcil de portar i amb un gran motor. Entrega molta potència a baixes revolucions i això fa que sigui molt manejable en qualsevol tipus de superfície. Té un comportament en pista molt previsible i ens permetrà anar més ràpids que mai.” El Repsol Rally Team torna a reunir Repsol, MGS Seguros i KH-7, valedors principals d’Isidre Esteve des de fa diverses temporades. A aquesta llista s’ha unit aquest 2020 Toyota España. “En un any tan imprevisible, representa un autèntic privilegi comptar amb la confiança de tots ells en aquest projecte que tant m’il·lusiona. Agraeixo sincerament l’esforç de totes i cadascuna de les persones que en formen part.”

El debut d’Esteve amb aquest vehicle serà la setmana que ve amb motiu de l’Andalusia Ral·li (del 7 al 10 d’octubre).

tracking