SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Paula Juste, amb l'equip espanyol que inicia la fase olímpica a França

Paula Juste.

Paula Juste.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Paula Juste (CN Lleida) està inclosa entre els 33 nadadors que formen l’equip espanyol que el cap de setmana que ve inaugura la competició de la temporada olímpica a Canet (Catalunya Nord), després d’una primera prova pilot post-Covid el mes d’agost passat a Portugal. No hi haurà encara Mireia Belmonte. La badalonina, operada de dos hèrnies a l’agost, segueix el seu procés de recuperació i no competirà, com tampoc va assistir a terres portugueses.

D’altra banda, la presidenta del CSD, Irene Lozano, va explicar ahir a uns dos-cents esportistes de forma telemàtica l’activació de la fase zero del pla Concentrats en Tòquio, que inclou més limitació de l’ús de vestidors i controls per evitar contactes estrets de més de sis persones, segons les normes de la Comunitat de Madrid. El pla Concentrats en Tòquio es va dissenyar per protegir la pràctica esportiva dels esportistes olímpics i paralímpics davant de la pandèmia i consta de diverses fases d’aplicació i mesures més o menys restrictives en funció de l’evolució de la situació epidemiològica.

La iniciativa compta amb prop de vuit-centes places als CAR de Madrid, Sierra Nevada i Sant Cugat, així com a la resta d’instal·lacions que conformen la Xarxa de Centres d’Alt Rendiment i Tecnificació classificats pel CSD.

Al CAR de Sant Cugat hi ha diversos esportistes lleidatans, entre els quals l’esmentada Paula Juste.

tracking