BÀSQUET PRETEMPORADA

El Força Lleida pateix fins al descans en el duel amistós amb el Tarragona, de LEB Plata

El Força Lleida pateix fins al descans en el duel amistós amb el Tarragona, de LEB Plata || Millora en defensa durant el tercer quart i trenca el partit

Kaspars Vecvagars controla la pilota davant de Dani Tugores, jugador del Tarragona.JAVI ENJUANES

L’ICG Força Lleida va sumar ahir un nou triomf en el cinquè amistós de preparació, en què va derrotar al Barris Nord el Tarragona, equip de LEB Plata (89-69). El matx, en el qual va reaparèixer N’Guessan després de superar les molèsties a l’esquena, es va decantar en el tercer quart, després d’una primera meitat igualada. Qui no va jugar aquesta vegada va ser Antonio Hester, amb molèsties musculars. Els visitants van entrar millor en el partit, amb un 3-10 de sortida, però el Força Lleida va recuperar terreny, amb un parcial de 10-0 que va tornar la igualtat. Aquesta es va mantenir fins al final del primer quart, amb els dos equips encertats de cara a cistella. En el segon parcial, el Tarragona va tornar a prendre la iniciativa gràcies als triples de Duch, però l’equip d’Aranzana es va mantenir actiu a nivell ofensiu, i van arribar al descans amb l’ajustat 44-44. El Força Lleida va prendre la iniciativa després del pas pels vestidors, amb un parcial de 8-0 i les diferències van anar augmentant fins a assolir una màxima de 17 punts (65-48). Els visitants van poder recuperar-se una mica, però el conjunt lleidatà no va donar opció i va entrar en els últims deu minuts amb un còmode 68-56. El Força Lleida, molt més aplicat en defensa que la primera meitat, va continuar dominant el seu rival i les diferències van anar en augment, fins a assolir els 25 punts (86-61). Una petita relaxació de l’equip d’Aranzana va permetre als de Berni Álvarez maquillar lleugerament el marcador i acabar 20 punts per sota del Lleida. El d’ahir va ser l’últim amistós que el Força Lleida disputarà aquesta pretemporada al Barris Nord i el pròxim serà dissabte a la pista del Castelló.