BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida no afluixa

Derrota el Castelló i suma la quarta victòria de la pretemporada || Els de Gustavo Aranzana van quallar una gran primera part però van acabar patint

Adrián Chapela s’aprofita del bloqueig de Buchanan per desfer-se del base rival.P.CÁNDIDO/TAU CASTELLÓ

L’ICG Força Lleida va sumar ahir un nou triomf, el quart en el que va de pretemporada (només ha perdut amb el Girona), al guanyar a la pista del Tau Castelló per un ajustat 80-83. El duel, que va ser ajornat dissabte pel possible positiu d’un jugador lleidatà, que després es va descartar al donar negatiu la PCR, el van resoldre els de Gustavo Aranzana en una gran primera meitat (40-57), però a la segona van abaixar la intensitat i el Castelló va estar a prop de remuntar.

L’equip va sortir concentrat, movent bé la pilota i trobant bones situacions de tir. Fruit d’això van arribar els primers avantatges, que es van acostar als deu punts (22-30, m. 10). En el segon període, els de negre van posar la directa i van arribar al descans amb una renda de 17 punts, que els va donar tranquil·litat en el tercer, en el qual van saber conservar les diferències per sobre de la desena de punts (60-73, m.30).

Tanmateix, la davallada en la intensitat de l’ICG Lleida la va aprofitar el Castelló per anar reduint les diferències, sobretot gràcies a l’encert en el triple de Romano Bas. Un parcial de sortida de 15-5 va donar opcions als locals, que van arribar a situar-se a tan sols un punt

(80-81) a falta de l’últim minut. Però dos tirs lliures de Miki Feliu van acabar sentenciant el quart triomf dels lleidatans en aquesta pretemporada.

Gustavo Aranzana, després de l’amistós, va explicar: “Ha estat un partit molt exigent. Hem fet uns primers vint minuts magnífics quant a concentració, ritme, defensa i encert, però en la segona ells havien d’apretar, com així ha estat, i hem perdut energia. Han estat encertats en el triple i hem tingut problemes, però hem sabut patir i mantenir la calma, la qual cosa ha estat un bon aprenentatge de cara a la Lliga.”

L’equip torna a jugar demà a Osca (19.30).