El Vallfogona cau derrotat a casa contra el líder

Diversos jugadors del Vallfogona pressionen el rival per intentar prendre-li l’esfèric.JOAN BOVÉ

El Vallfogona va caure derrotat al seu feu per l’actual líder. Els locals van començar avançant-se amb un gol d’Aranda en els primers minuts (1-0, 18’). Abans del descans, Valls va igualar el partit (1-1, 44’) perquè ja en la segona meitat, Del Águila posés la Seu al davant (1-2, 53’). El Vallfogona va aconseguir empatar de nou el partit gràcies a la diana de Parra (2-2, 70’) però al cap de pocs minuts del gol, Josep anotaria la diana que sentenciaria el partit a favor de la Seu (2-3, 74’). Aquest se situa com a líder després de sumar dos victòries en les dos primeres jornades mentre que el Vallfogona, malgrat el seu bon joc, és cuer amb zero punts.