SEGRE

BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça guanya a València sense Mirotic, positiu per Covid

El jugador ho va anunciar ahir i assegura que està bé de salut

Higgins intenta una entrada davant la defensa de Dubljevic.

Higgins intenta una entrada davant la defensa de Dubljevic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça es va reposar del revés a Sant Petersburg i de la baixa d’última hora de Nikola Mirotic, afectat per coronavirus després de jugar davant del Zenit, per tallar el bon inici a l’Eurolliga del València de Jaume Ponsarnau, que va batre ahir a La Fonteta per 66-71, gràcies a un bon treball coral i a la intensitat defensiva. El conjunt blaugrana va sumar el segon triomf en el torneig, el primer a domicili en un matx poc brillant en l’aspecte ofensiu i on va saber compensar l’absència del seu millor anotador amb el treball col·lectiu liderat precisament pel seu substitut, un Rolands Smits autor de 15 punts sense error.

Abans del duel, el mateix Mirotic anunciava a les xarxes socials que estava afectat pel coronavirus. “Vull explicar-vos que he donat positiu per Covid-19 i desgraciadament no podré estar en el partit d’avui [ahir]”, va anunciar el jugador, que va assegurar trobar-se “bé” i que està seguint les indicacions mèdiques. “Vull desitjar molta sort als meus companys, els donaré suport des de la distància! Força Barça”, va expressar. El cas de l’aler pivot hispanomontenegrí segueix els positius del cos tècnic, entre ells Sarunas Jasikevicius, que ahir ja va poder dirigir l’equip.

D’altra banda, els dos pròxims partits d’Euroliga del Zenit de Sant Petersburg, que l’enfrontaven al Baskonia i el València, han estat suspesos arran dels nombrosos casos positius per coronavirus a l’equip rus, 13 en total, vuit dels quals jugadors, així com el Villeurbanne-Panathinaikos, per diversos contagis a la plantilla gal·la.

tracking