BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça tira d'orgull i tomba el Panathinaikos després d'una pròrroga

El base Nick Calathes es va lluir davant del seu exequip.

El base Nick Calathes es va lluir davant del seu exequip.EUROLIGA

L’orgull del Barça es va sobreposar ahir a les baixes de Nikola Mirotic, Víctor Claver i Àlex Abrines per fer caure a la pròrroga un rocós Panathinaikos al Palau Blaugrana (97-89) i sumar la tercera victòria a l’Eurolliga de quatre partits. En el temps extra (22-14), els blaugranes, liderats per l’exjugador de l’equip grec Nick Calathes, van moure millor la pilota, van trobar Davies (20 punts i 5 rebots) a la zona i van anotar des del perímetre, amb un Higgins brillant (24 punts), per acabar amb la resistència d’un rival molt competitiu.

No va acompanyar la sort els locals ja des d’abans de l’inici del partit. No només per la baixa ja coneguda de Mirotic per coronavirus, que ja no va jugar a València, sinó també per la d’última hora de Víctor Claver, afligit de molèsties a la fàscia, i la d’Abrines quan es complia el minut 9 per un esquinç de turmell.