SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Les claus han estat les pèrdues i la falta de ritme”

Aranzana es va mostrar contrariat “pel mal percentatge en triples” || “Hem tingut ansietat”

El primer partit oficial al pavelló Barris Nord va congregar poc més de mig miler d’espectadors, que van seguir les mesures de seguretat.

El primer partit oficial al pavelló Barris Nord va congregar poc més de mig miler d’espectadors, que van seguir les mesures de seguretat.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Gustavo Aranzana, va dir que les claus de la derrota calia buscar-les en “la quantitat de pèrdues del tercer quart, mal percentatge de tirs de tres i en la falta de ritme”. Aranzana va començar elogiant el rival. “L’Almansa ha fet un partit molt seriós. Ho sabíem i estava dins del que teníem previst. Sabíem que seria un partit dur, tàctic, travat, com així ha estat. La clau era el ritme. Quan l’hem tingut anàvem a dalt de 6, 7 o 8 punts, perquè és molt difícil trencar el rival, ja que controla molt bé els ritmes.”

Segons el tècnic val·lisoletà, el seu equip va caure en la trampa perquè “ells han aturat el partit i nosaltres no hauríem d’haver-ho fet. Defensivament hem estat bé. Hem fet moltes coses bé i estic satisfet per l’esforç i d’alguns moments. Però ens ha faltat la continuïtat necessària”.

Aranzana va abundar en el mal tercer quart que van tenir. “Hem tingut pèrdues de passada estúpides. No hem estat amb els espais necessaris i, al cometre vuit pèrdues, ells s’han posat a dalt. Allà han començat els nostres nervis i l’ansietat, una cosa normal també al tractar-se del primer partit.”

“Ho hem intentat però sense encert perquè hem fet un percentatge molt dolent en tirs de tres com ho demostra perdre de cinc amb un percentatge del 16%. Hem dominat, en canvi, el rebot”, va assegurar.

Per la seua part, el tècnic de l’Almansa, Rubén Perelló, va felicitar el seu equip “perquè en un partit bastant dolent per la nostra part, sobretot a la primera part, al final ha estat una victòria de fe”. “Aquesta és una de les pistes més complicades”, va destacar.

tracking