SEGRE

MOTOCICLISME

Àlex Márquez aconsegueix a Alcanyís el seu segon podi en el Mundial de MotoGP

El lleidatà, després d’una gran remuntada, només ha estat superat per Àlex Rins i ha completat el podi Joan Mir, nou líder del campionat

Àlex Márquez aconsegueix a Alcanyís el seu segon podi en el Mundial de MotoGP

Àlex Márquez aconsegueix a Alcanyís el seu segon podi en el Mundial de MotoGPJAVIER CEBOLLADA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Àlex Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha aconseguit el seu segon podi en el Mundial, i a més consecutiu després del de Le Mans fa una setmana, després de quedar per darrere d’Àlex Rins (Suzuki GSX RR) en el Gran Premi d’Aragó disputat en el circuit de Motorland Alcañiz. Tercer ha estat Joan Mir (Suzuki GSX RR) que és el nou líder del campionat. L’anterior líder, el francès Fabio Quartararo (Yamaha YZR M 1), ha acabat divuitè i molt lluny del seu millor rendiment.

Àlex Márquez ha protagonitzat una gran remuntada superant a cinc voltes per al final Joan Mir per començar la caça d’Àlex Rins. Tanmateix, a dos voltes del final, a l’entrada a la recta de meta, un ensurt de la Repsol Honda ha fet que el pilot de Cervera perdés el contacte directe amb Alex Rins, que ha guanyat, per davant del lleidatà, Joan Mir i Maverick Viñales.

Marc Márquez no ha tardat a mostrar l’alegria per un nou podi del seu germà Álex amb el Repsol Honda Team. Des de casa i seguint la seua recuperació, ha volgut deixar constància a les xarxes socials de l’orgull que sent pel seu germà petit després d’un nou podi per a Honda en un any desastrós per a la marca de l’ala daurada. “Hola a tod@s! Soy el hermano de @alexmarquez73″, comentava a les seues xarxes, reinvindicant el potencial que té Àlex.

tracking