HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Dura derrota de l'Associació contra un dels candidats a l'ascens

L’Associació no va poder contra un candidat com el Castelló.

L’Associació no va poder contra un candidat com el Castelló.MAITE MONNÉ

L’Associació Lleidatana va encaixar ahir una dura derrota davant del Castelló (18-32) en un partit que va quedar gairebé sentenciat en els primers minuts.

Les valencianes van firmar un parcial d’1-7 en els primers 10 minuts, la qual cosa va marcar molt el desenllaç.

Les visitants, que mantenen el bloc de jugadores amb les quals fa dos anys van descendir de Divisió d’Honor, van sortir amb una defensa oberta que va dificultar molt l’atac de les lleidatanes.

D’aquesta forma, l’Associació no es va sentir mai còmoda a la pista i va arribar al descans perdent 7-15.

A la segona meitat, el Castelló va mantenir la defensa agressiva, una cosa que, afegida a algunes exclusions del costat lleidatà, va fer que el desavantatge local arribés als 14 gols finals.

El pròxim rival de l’Associació serà el cuer, l’OAR Gràcia, que encara no ha guanyat.