HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista supera el Calafell gràcies a una gran feina defensiva i les bones actuacions de Jepi i Serra || El tercer gol va arribar en els últims segons

Els jugadors del Llista celebren la victòria.

Els jugadors del Llista celebren la victòria.TWITTER

El Lleida Llista va aconseguir ahir una treballada victòria a la pista del Calafell (1-3) basada fonamentalment en el gran treball defensiu de l’equip lleidatà, tal com va reconèixer després del partit el tècnic Albert Folguera. Entre la bona tasca de tots els jugadors llistats van sobresortir el porter Martí Serra, un mur sota els pals, i el veterà Jepi Selva, autor de dos dels tres gols i de l’assistència del gol que va anotar Joan Cañellas.

El duel es presentava amb un Llista tocat encara per la derrota de l’anterior jornada contra el Girona i pendent de la resolució del comitè de competició, sobre la impugnació presentada pel club lleidatà que reclama els tres punts per alineació indeguda de l’equip gironí.

El Llista es va avançar ahir al marcador per mediació de Jepi Selva en el minut 17 i aquest va ser el resultat amb què es va arribar al descans (0-1). El Calafell, com ja havia avisat Folguera la vigília, és un equip molt intens, ja que pressiona molt a dalt, per la qual cosa a la segona meitat va aconseguir empatar per mediació de Pellizzari. A la recta final, Cañellas i Jepi Selva, aquest faltant pocs segons per al final, certificaven un triomf merescut però molt laboriós.

Després del partit, Albert Folguera reconeixia que “fins els últims segons no hem respirat tranquils amb el tercer gol”. No obstant, el tècnic lleidatà estava molt content amb l’actuació dels seus. “Hem treballat molt en defensa i a més molt bé. Durant molts minuts hem estat amb 9 faltes en contra i no hem comès la desena perquè hem estat tranquils i no ens hem equivocat. Així que estic molt content.”

Va destacar les actuacions individuals de Martí Serra i Jepi Selva. “El Martí ha estat molt bé, però també l’han ajudat molt els seus companys, i el Jepi ha estat també molt bé”, va afirmar Folguera.