SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Milla entra a la història

Amb la diana de diumenge amb l'Elx es converteix en el 35è lleidatà a marcar a Primera || “Li dedico aquest gol a tota la meua família, això és un somni”

Pere Milla celebra el gol amb els companys de l’Elx.

Pere Milla celebra el gol amb els companys de l’Elx.AFP7 / EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere Milla va entrar diumenge passat a la història del futbol lleidatà amb el gol a l’Alabès, ja que es va convertir en el futbolista número 35 nascut a la província que marca a Primera. Tot i que el davanter de 28 anys ja havia debutat a la Lliga amb l’Eibar, no s’havia estrenat com a golejador i va ser clau en el triomf del seu equip, l’Elx (0-2). De fet, al del planter del Lleida li van anul·lar un altre gol i també va enviar una pilota al pal, en una de les millors actuacions individuals de la jornada. Fins i tot va amonestar el col·legiat Cordero Vega, que havia perdut una targeta a la gespa. Milla la va recollir i amb la mà dreta va amonestar l’àrbitre, que la va recuperar amb un somriure. “Li dedico el gol a tota la meua família. Això és un somni. Ja vaig estar a Primera amb l’Eibar i les coses no van sortir com s’esperaven. De tot se n’aprèn”, va manifestar el lleidatà a Movistar La Liga després del partit.

Milla va marcar 8 gols en la seua etapa al Lleida (2011-14) abans de fitxar pel filial del Getafe, sense arribar a debutar a Primera amb el primer equip. Després de destapar-se com a golejador a la UD Logronyo, va fitxar per l’Eibar, que el va cedir primer a l’UCAM Múrcia i posteriorment al Numància. Va ser el 2018 quan va poder jugar el seu primer partit a la Lliga amb l’equip armer, precisament contra el Getafe.

La temporada passada va fer un pas enrere quant a categoria i va fitxar per un equip de Segona, l’Elx, amb què va aconseguir pujar a Primera. De fet, ell va ser el que va marcar el gol de l’ascens. Diumenge va agafar el relleu de Marc Cardona, l’últim lleidatà a marcar un gol a la Lliga.

tracking