SEGRE

CLUBS CÀRRECS

Xavier Morreres, nou director gerent del Club Tennis Urgell

Entre els objectius, vol potenciar la base social

Xavier Morreres, el nou director gerent del CT Urgell.

Xavier Morreres, el nou director gerent del CT Urgell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CT Urgell va anunciar ahir la incorporació de Xavier Morreres com a nou director gerent de l’entitat. Morreres, de quaranta-nou anys, és Graduat Social i compta amb una àmplia experiència professional repartida en dos àmbits. D’una banda, el de l’automoció industrial i la direcció comercial, en la qual va treballar durant dotze anys. I per una altra banda, el de la banca i les finances, ja que va treballar tretze anys a Deutsche Bank. És soci del club des de fa deu anys i un gran aficionat al tenis i al pàdel, així com al running i les caminades de muntanya.

Morreres va fer un repàs de la tasca que ha portat a terme fins ara i les línies mestres del que ha de ser el club en el futur. El nou gerent va admetre que els inicis de la nova junta, que presideix Òscar Villaverde, es van veure molt afectats pel confinament. Una etapa que el club va aprofitar per fer moltes millores a les instal·lacions i a les infraestructures. Un dels reptes serà potenciar encara més el Tennis Urgell com el club de les famílies, un objectiu que passa, segons Morreres, per “apostar molt fort per la base, no només esportiva, sinó també social”.

L’entitat vol reactivar aquesta figura perquè atregui possibles nous socis amb visites personalitzades

El director gerent va recordar que “hem reactivat la figura del mentor”, a fi que “qualsevol tipus d’unitat familiar, o grups d’amics, o fins i tot individualment, pugui formar part del club”.

S’ha de recordar que el soci mentor acompanya els possibles nous socis en una visita personalitzada a les instal·lacions. El club se sustenta en tres activitats esportives bàsiques (el tenis, el pàdel i el fitnes). Per això la idea de la nova junta és “potenciar la base del tenis” sense descuidar la resta d’activitats. A més, el club vol apostar per les energies renovables.

tracking