SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Márquez podria tornar a operar-se per tercer cop

Continua tenint problemes amb la segona placa que li van col·locar a l'agost || El pilot lleidatà té molt difícil reaparèixer aquesta temporada

El Marc va penjar ahir aquesta foto donant mostres de tranquil·litat.

El Marc va penjar ahir aquesta foto donant mostres de tranquil·litat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’amenaça del quiròfan torna a planar sobre el cap de Marc Márquez. Quan es compleixen dos mesos i mig de la segona intervenció, el pilot de Cervera continua tenint problemes amb la placa que li van col·locar a l’húmer del braç dret, la qual cosa podria provocar que hagués de ser intervingut en els pròxims dies per tercera vegada en només tres mesos, segons apuntava ahir Mundo Deportivo.

El campió de MotoGP es va fer la lesió el passat 19 de juliol per una caiguda al gran premi inaugural de la temporada de MotoGP a Jerez. Dos dies després l’operaven a Barcelona, una cirurgia que es repetiria al cap de tot just dos setmanes, el 3 d’agost, per substituir la placa de titani que s’havia danyat per acumulació d’estrès, encara que posteriorment el mateix pilot va informar que havia patit un petit incident domèstic a l’obrir una finestra.

Des d’aleshores, Marc no ha pogut tornar a pujar a una motocicleta. Al veure que la recuperació no evoluciona tan bé com s’esperava, el Marc va decidir visitar altres especialistes al marge del doctor Xavi Mir, que va fer les dos primeres cirurgies, perquè li donessin el diagnòstic. Fins i tot va arribar a visitar el centre de tecnificació de Red Bull a Àustria, segons apunta el rotatiu barceloní. Ara el Marc ha de prendre una decisió sobre si passar o no de nou pel quiròfan, una cosa que el mateix equip es va afanyar ahir a desmentir. “L’equip Repsol Honda vol confirmar que la recuperació de Marc Márquez procedeix tal com estava previst. És una recuperació llarga i intensa, però el Marc i el seu equip no tenen cap motiu per preocupar-se”, va escriure. El mateix Marc va reaccionar penjant una foto treballant amb peses i amb la frase: “Seguim amb la recuperació.” Així mateix, Honda i la petrolera Repsol van anunciar ahir que renoven dos anys més la vinculació.

tracking