SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Un clàssic en hores baixes

Sense públic i amb els bars tancats, el Barça-Madrid arriba després d'haver perdut els dos equips a la Lliga i els blancs també a la Champions || Koeman diu que el rival “sap portar la pressió”

De Jong, Messi, Braithwaite i Jordi Alba ahir durant la sessió d’entrenament.

De Jong, Messi, Braithwaite i Jordi Alba ahir durant la sessió d’entrenament.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FC Barcelona i Reial Madrid esperen amb ganes avui (Camp Nou, 16.00, Movistar LaLiga) un clàssic atípic sense públic a les grades i sense l’ambient dels bars, que es viurà en la intimitat de les cases. Pot ser que el clàssic bati rècords d’audiència al món, però serà diferent. Mateixa atenció, mateixos focus, però sense batec, ni màgia. I amb dos equips que arriben després de perdre a LaLiga, de viure estius moguts, com a mínim, i amb molta incertesa.

Arriba el Reial Madrid al feu rival amb dos derrotes consecutives, una a LaLiga contra l’acabat d’ascendir Cadis i una altra en l’estrena a la Lliga de Campions, on regna al palmarès però va caure a casa davant d’un Xakhtar Donetsk farcit de baixes.

Blaugranes i madridistes, aquests amb el dubte de Sergio Ramos, no arriben en el seu millor moment

El FC Barcelona tampoc està per tirar coets, amb l’empat amb el Sevilla FC a casa i la derrota al Coliseum Alfonso Pérez davant del Getafe CF, però almenys es va rescabalar de tot això i va espantar els seus mals davant del Ferencváros (5-1) en la seua golejadora estrena europea.

L’entrenador blaugrana Ronald Koeman va assegurar que no espera un Reial Madrid “vulnerable”, malgrat les dos últimes derrotes blanques, i creu que aquests resultats no “influeixen” en un duel que espera complicat, més sense comptar amb el suport de l’afició culer a la grada. Després de perdre contra Cadis i Xakhtar Donetsk, espera un rival crescut i amb ganes, i necessitat, de guanyar. “És un equip gran, sap portar la pressió, i sap que els toca guanyar el partit, però no crec que li influeixin les seues derrotes”, va concloure en aquest sentit. “Segurament no deixaran tants espais com amb el Cadis i el Xakhtar. Esperem un Madrid més compacte, amb menys espais. És important veure si Ramos hi serà o no, és un dels millors centrals, té personalitat al camp i pot influir en el partit”, va opinar. Sobre el seu equip, va dir: “Elegiré els millors, no miraré els anys.” Per la seua banda, el tècnic del Reial Madrid, Zinedine Zidane, va afirmar que aquest serà un bon partit per “reivindicar” la “fortalesa” de l’equip i per “canviar la situació” després de les derrotes de l’última setmana amb Cadis i Xakhtar Donetsk.

“És un bon partit per reivindicar-nos, per canviar la situació. Volem fer un bon partit. S’ha de pensar en positiu”, va declarar a la roda de premsa prèvia. “Sabem el que trobarem en un camp buit. És un clàssic diferent, però és especial sempre. Per a nosaltres és important començar bé el nostre partit”, va afegir.

tracking