SEGRE

POLIESPORTIU INSTAL·LACIONS

Els gimnasos de Lleida es veuen obligats a suprimir i resituar classes dirigides per les restriccions del toc de queda

Els gimnasos es veuen obligats a suprimir i resituar classes dirigides per les restriccions del toc de queda || “Hem d'estar preparats per a canvis”

Moment en el qual ahir, a les 21 h, el Trèvol tancava les portes de les seues instal·lacions.

Moment en el qual ahir, a les 21 h, el Trèvol tancava les portes de les seues instal·lacions.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els gimnasos tornen a veure’s afectats per les noves restriccions, en aquest cas obligats a tancar a les 21 h pel toc de queda. “En aquests moments hem d’estar preparats per fer canvis diaris. Gairebé cada setmana ens toca fer-los”, explica Maria Campos, responsable del Trèvol, que no entén per què no “ens equiparen amb els recintes culturals i ens deixen tancar a les deu de la nit. Una hora més, per a nosaltres és molt”. Comparteix l’opinió Pep Castarlenas, responsable de l’Ekke.

“Ja estem acostumats a anar adaptant-nos a les coses que ens fan. No entenc per què no podem estar oberts fins a les 22 h. Un gimnàs no és un lloc de contagis, hem adoptat totes les mesures de seguretat i ens fan tancar a les 21 h”.

Lamenten que el nou horari de tancament impedeix acudir als centres els que treballen fins a les 20 h

El Trèvol tanca les 23 h, raó per la qual l’avenç del tancament els ha obligat a “resituar classes dirigides, però també a suspendre’n algunes.

A partir d’aquest dimecres, en lloc de les 7 h obrirem a les 6.30 h per guanyar una mica de temps”. El mateix problema té l’Ekke, que també es planteja obrir abans, en el seu cas a les 6.15 h, ja que obre cada dia a les 6.30 h.

Jordi Cassanya, gerent del Sícoris Club, explica que “a nosaltres el nou horari de tancament ens ocasiona més problemes al pavelló que al gimnàs i la resta d’instal·lacions”. Tot i això, afirma que “de cara a l’hivern, el 90% de les activitats es fan abans de les 21 h. Sí que hem canviat alguna classe de les d’última hora”. La instal·lació tanca les 22 h i, a l’estiu, a les 22.30 h.

Contràriament, “el pavelló està obert fins a les dotze de la nit, així que haver de tancar a les 21 h suposa que dos o tres equips de futbol sala, i dos o tres més de bàsquet, no es podran entrenar. Una altra vegada, es prenen mesures que afecten l’esport”, explica Cassanya.

Així mateix, tots ells també hi veuen un altre mal afegit. “Molts clients surten de treballar a les 20 h i ja no els dóna temps de venir”, explica Campos. “Això no és Barcelona, aquí la majoria de clients en 15 minuts són a casa seua”, afegeix Castarlenas.

tracking