SEGRE

POLIESPORTIU ELS EFECTES DEL CORONAVIRUS

Lligues Lleida ajorna fins al 2021 les seues competicions

El CT Lleida també deixa per a l'any que ve la celebració del seu centenari

L’equip Nostàlgia Lleida, recent campió del torneig de Futbol 7, que va destronar el Cafè París.

L’equip Nostàlgia Lleida, recent campió del torneig de Futbol 7, que va destronar el Cafè París.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lligues Lleida, que organitza competicions no federades en futbol 5, futbol 7 i futbol 11, ha decidit, davant de la situació sanitària que es viu a Catalunya, ajornar tots els seus tornejos almenys fins després de les festes de Nadal.

Josep Esparza, responsable de Lligues Lleida, que mou uns 1.700 jugadors entre les seues tres competicions, ho justificava en el fet que “nosaltres som una organització de futbol de lleure, practiquem esport per poder gaudir-lo, per fer el tercer temps després de cada partit i, per responsabilitat, davant de la incertesa que hi ha, hem decidit parar-ho tot fins després de les festes de Nadal. Al gener ens tornarem a reunir i veurem com està tot”.

Aquesta temporada només han pogut finalitzar la competició de Futbol 7, amb el triomf del Nostàlgia Lleida, que va acabar amb el domini de 5 anys del Cafè París.

També s’ha vist afectada pel coronavirus la celebració dels actes del centenari del Club Tennis Lleida. El seu president, José Luis Solans, explica que “havíem preparat un programa amb 23 actes culturals, socials, esportius i lúdics i només n’hem pogut fer un, l’exposició en la qual es va presentar la litografia del centenari. Els altres vint-i-dos actes els farem l’any que ve, el 2021”.

Solans afegia que “la celebració d’un centenari a mi no me l’escombra el coronavirus”. Aquests cent anys del Club Tennis Lleida es veuran plasmats en un llibre que explicarà la història de l’entitat.

També s’ha vist afectada pel coronavirus l’activitat de l’equip sènior del CECELL, que milita a la Primera divisió Femenina de Voleibol.

La plantilla està confinada després que una de les seues jugadores donés positiu, per la qual cosa ha ajornat el matx que havia de jugar aquest dissabte a la seua pista davant del Barça B. Les jugadores tornaran a entrenar-se dilluns, dia en què finalitza el període de quarantena.

Proposen menys partits per a la Lliga EBA

Els clubs de la Lliga EBA es van reunir ahir amb la Federació Espanyola de Bàsquet i van sortir amb una nova proposta de calendari, que consta de menys partits. Els clubs es repartirien en cinc grups de set equips, per jugar dotze encontres en catorze jornades. El primer de cada grup i els tres millors segons passarien a la segona fase. La fase regular començaria el 7 de novembre per acabar el 17 d’abril.

tracking