El Sedis perd el derbi davant del Girona (50-71)

El Cadí ha perdut el derbi de la Lliga Femenina davant el Girona (50-71) en un partit en el qual les lleidatanes han notat el cansament de l’acumulació de partits, especialment en la segona meitat. Durant el primer quart, l’alt ritme dels dos equips ha acabat amb un 14-18 favorable a les visitants. En el segon, aquest ritme ha baixat notablement i els dos equips han estat molt erràtics en atac. De fet, al descans s’ha arribat amb un ajustat 24-27, amb només 9 punts anotats per part del Girona.
En la segona meitat han canviat les coses i les aspirants al títol han imposat la seua llei. A base d’encerts des de la línia exterior han aconseguit agafar un bon avantatge al marcador i trencar el partit. S’ha entrat en els últims deu minuts amb un clar 38-50 desfavorable al Cadí. El Girona, que ha arribat a guanyar per 26 punts de diferència, ha imposat el seu millor físic i ha acabat emportant-se la victòria.