HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

La Roca venç l'Associació malgrat la bona segona meitat de les lleidatanes

La Roca venç l'Associació malgrat la bona segona meitat de les lleidatanes || El duel es decideix en els minuts finals gràcies a l'encert de les visitants

El pavelló de Pardinyes va acollir el partit de l’Associació.

L’Associació no va poder sumar ahir la segona victòria de la temporada malgrat firmar un bon partit contra la Roca, un rival que va haver d’aplicar-se al màxim en la recta final per imposar-se 22-26.

El duel no va començar bé per a les lleidatanes, amb un 1-4 i sense fluïdesa en atac. De fet, el segon gol no va arribar fins al minut 12. A més, l’actuació de la portera visitant va fer que les diferències anessin augmentant. Però una reacció de les blaves va fer que el marcador s’anivellés (6-8), abans d’una sèrie d’errors que deixaven el matx molt costa amunt per a les jugadores de Vujasinovic. Al descans, la Roca dominava per 9-13, mostra de l’escassa eficàcia de les lleidatanes de cara a porta.

Tanmateix, després del pas pels vestidors, les sensacions van ser completament diferents. Gràcies a l’actuació de Katy Tyaglyay (10 gols al final del partit) i a la sobrietat de Mariama Kora, l’Associació va començar a recuperar terreny i va arribar a empatar el duel (18-18) a falta de 15 minuts per al final. La igualtat es va mantenir en el marcador durant els següents instants i es va entrar en els últims 10 minuts amb el 19-19 al lluminós de Pardinyes. Amb el 21-21, la Roca es va posar davant i va saber mantenir-se ferm en defensa, bloquejant qualsevol intent de sorpresa local. La sortida a pista d’Alba Martín va ser decisiva per al xoc, ja que es va convertir en la botxí del conjunt blau amb els seus gols en la recta final. L’avantatge de 3 gols que va agafar l’equip del Vallès ja va ser insuperable i l’Associació va acabar encaixant una nova derrota. Un càstig massa ampli per al joc desplegat durant la segona meitat, en la qual les lleidatanes haurien merescut tenir millor sort.

L’equip se’n va anar amb un sabor agredolç, ja que malgrat la derrota van aconseguir lluitar pels dos punts fins al final. L’Associació, que es manté a la zona baixa de la classificació, visitarà la pròxima jornada el Sant Quirze.