El VAR i la falta d'encert frenen l'Atlètic

Joao Félix va liderar els matalassers a la segona meitat, però aquesta vegada no va marcar.ATLÉTICO DE MADRID

L’Atlètic de Madrid no va passar ahir de l’empat davant del Lokomotiv a Moscou (1-1) en un partit en el qual l’equip matalasser va gaudir de prou ocasions per marcar, especialment a la segona part, que va ser un autèntic setge. Va marcar primer Giménez, però els russos van empatar poc després des del punt de penal arran d’una mà innecessària d’Herrera i revisada per l’àrbitre amb el VAR. El conjunt de Diego Pablo Simeone va millorar molt amb l’entrada de Koke després del descans. L’estrella atlètica, Joao Félix, va assumir el lideratge a la segona meitat, però el porter local va salvar el seu equip amb diverses parades de gran mèrit. Va trencar la sèrie atlètica de quatre victòries seguides a la capital russa, mentre que el que no va estar a l’altura va ser Luis Suárez. L’uruguaià ho va intentar sense encert i va prolongar la seua mala ratxa sense marcar en camp contrari a la Lliga de Campions que ja arrossegava amb el FC Barcelona.