HOQUEI OK LLIGA

El Llista es manté invicte

Firma un triomf de gran mèrit a la pista del Vic i encadena cinc victòries || Joan Cañellas, Àlex Joseph i Bruno Di Benedetto (2) van firmar els gols

Els jugadors del Lleida Llista celebren la victòria, ahir al vestidor de l’Olímpic de Vic.FIRMA

El Lleida Llista segueix llançat a l’OK Lliga i ahir va encadenar la cinquena victòria a l’imposar-se per 3-4 a la pista del Vic. Amb aquest nou triomf els d’Albert Folguera figuren provisionalment a la segona posició, a tan sols dos punts del líder Barça, però el més important és la solidesa que està demostrant l’equip lleidatà, que es manté invicte a la Lliga, amb cinc victòries i un empat en sis partits.

La del Vic no ha estat mai una pista fàcil i en aquesta ocasió, malgrat que l’equip local encara no coneix la victòria, tampoc ho va ser. De fet, el Vic es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Jaume Molas als 9 minuts. El Llista no es va inquietar, va saber jugar amb l’electrònic en contra i va tenir el control del partit. Va crear ocasions, però li faltava encert. Bruno Di Benedetto va anotar el gol de l’empat al minut 18 i amb aquest resultat es va arribar al descans.

L’equip jugarà dimecres el partit ajornat amb el Reus i diumenge rep l’Igualada

A la segona part el Llista va haver de tornar a remar contra corrent, ja que Carles Sánchez va marcar el 2-1 (28’). La reacció lleidatana va ser immediata. Àlex Josep va fer el 2-2 (29’) i Bruno Di Benedetto, el 2-3 (33’). Jepi va fallar un llançament directe per blau a Le Berre, abans que Joan Cañellas fes el 2-4 (44’). El tercer gol del Vic, anotat per Sánchez amb un penal dubtós, va posar emoció als minuts finals, però el Llista es va mantenir ferm per sumar un nou triomf.

Al Llista li espera aquesta setmana un doble compromís. Dimecres visiten el Reus en partit ajornat i diumenge rebran l’Igualada (20.00).