El Vila-sana encadena el tercer partit sense guanyar

Les del Pla cauen contra el Voltregà en un duel ajornat en el seu dia per la Covid

El Vila-sana, en foto d’arxiu, va caure derrotat a la pista del Voltregà.

El Vila-sana, en foto d’arxiu, va caure derrotat a la pista del Voltregà.SEGRE

redacció?

sant hipòlit de voltregà

?

L’Esneca Vila-sana va caure ahir a la pista del Voltregà (3-2) i va encadenar tres partits sense guanyar després de l’última derrota contra el Sant Cugat i l’empat amb el Palau de Plegamans. Les lleidatanes se situen ara quartes a la classificació del seu grup, a 7 punts del líder, i a un sol punt del seu més immediat perseguidor, el Bigues i Riells, que té encara dos partits pendents.

Les de Jordi Capdevila van jugar un partit en el qual el seu rendiment va anar de més a menys i es van deixar remuntar en una segona meitat en què les locals es van mostrar més ordenades.

L’inici de partit va ser igualat. Tanmateix, va ser el Voltregà el primer a avançar-se per mitjà de Rocío Ramon. Abans, Joana Comas havia tingut l’oportunitat d’avançar les lleidatanes però va fallar l’execució del penal. A partir del gol, el Vila-sana va reaccionar i va aconseguir capgirar l’electrònic abans de l’equador del partit.

Victòria Porta va marcar el gol de l’empat al minut 16 i Jimena Ortiz posava les grogues a dalt 6 minuts després.

Malgrat això, després del descans, el Voltregà va ser superior. Victòria Porta hauria pogut augmentar l’avantatge per a les visitants però va fallar el segon penal de les lleidatanes. Poc després, Judit Burgaya marcava per tornar a posar les taules al marcador. El gol va donar ales a les locals, que dos minuts després es van adjudicar la victòria amb el 3-2 definitiu, obra d’Arxe Santanach.