SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida fitxa per al Juvenil dos futbolistes xinesos

El Llagostera, que no va jugar a Lleida per diversos positius, torna a entrenar-se

Els dos futbolistes xinesos que s’han incorporat al Juvenil del Lleida a Divisió d’Honor.

Els dos futbolistes xinesos que s’han incorporat al Juvenil del Lleida a Divisió d’Honor.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va anunciar ahir el fitxatge de dos jugadors xinesos per incorporar-los a la plantilla del Juvenil A, que milita a la Divisió d’Honor. Es tracta de Lu Qi, que juga de lateral esquerre, i de Lu Shihao, que ho fa de mitja punta. Tots dos procedeixen de l’Evergrande Football School, el centre de formació de futbolistes més important d’Àsia i que està vinculat al Guangzhou Evergrande FC, vuit vegades campió de la Superlliga xinesa.

Lu Qi i Lu Shihao van nàixer el 2002 i, segons la nota que va fer pública el club, es troben entre els futbolistes de més talent i projecció de la seua generació. Ahir, acompanyats pel director esportiu, Jordi Esteve, ja van trepitjar el Camp d’Esports i també s’han incorporat ja als entrenaments de l’equip Juvenil, que entrena Asier Eizaguirre.

L’escola de futbol del Guangzhou Evergrande és el planter més gran de tot el món, amb quaranta camps d’entrenament i en el qual hi ha dos mil joves que es preparen per ser professionals.

També desenvolupen diferents projectes relacionats amb el futbol base a Europa, especialment a Espanya, on envien els jugadors més destacats perquè acabin el procés formatiu seguint la metodologia que es considera de les més avançades.

D’altra banda, la primera plantilla es va entrenar ahir de cara al pròxim partit de Lliga, que jugaran diumenge a les 12.00 a la Ciutat Esportiva del Espanyol, amb el filial blanc-i-blau.

El Lleida no va poder jugar el seu partit de Lliga aquest cap de setmana passat perquè el rival, el Llagostera, va tenir diversos casos positius per coronavirus. Per compensar-ho, va disputar un partit amistós al camp del Vila-real B, que també tenia ajornat el seu encontre per positius en el rival. L’equip de Molo va empatar 0-0. De les quatre jornades que s’han disputat a Segona B, el Lleida només n’ha jugat dos, ja que a la primera va descansar.

Precisament, el Llagostera va tornar ahir als entrenaments i va anunciar a través de les xarxes socials que havia sol·licitat permís a l’Espanyola per jugar demà el partit que té ajornat amb l’Hospitalet.

tracking