SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista visita avui el Reus en un duel pel liderat

Andreu Tomàs, en una acció del partit davant del Caldes.

Andreu Tomàs, en una acció del partit davant del Caldes.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista visita avui la pista del Reus (20.00 hores), en un partit ajornat corresponent a la sisena jornada de l’OK Lliga i al quals aquests dos equips arriben empatats a punts, 16, després d’aconseguir cinc victòries i un empat en els sis partits que han jugat.

Per tant, tarragonins i lleidatans, segons i tercers, respectivament, es juguen avui situar-se líders de la classificació, ja que el que guanyi sumarà 19 punts i superarà el Barça, que ja té una derrota i suma 18 punts.

Albert Folguera celebra el bon moment pel qual passa l’equip, però és conscient que visiten “la pista d’un dels tres millors equips de la Lliga. Després de Barça i Liceo, hi ha el Reus”, explica, encara que afegeix que “no renunciem a res”. L’equip té la baixa de Sergi Duch, convalescent encara d’un cop a la clavícula que va rebre al partit amb el Calafell.

Folguera destaca el gran grup que s’ha format aquesta temporada, que va començar amb moltes dificultats després d’un estiu complicat sense pista fins que es va tancar l’opció d’anar a Bell-lloc.

“Amb aquest grup de jugadors, en l’àmbit humà i en l’esportiu, hem encertat. Hem trobat les peces clau i, després de totes les dificultats, si no fos pel grup humà, se’ns hauria complicat tot molt”. El Llista tornarà a jugar diumenge rebent l’Igualada.

tracking