SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista comanda l'OK Lliga per primer cop tot i seguir sense patrocinador principal i haver hagut de deixar el seu pavelló

El Llista comanda l'OK Lliga per primer cop tot i seguir sense patrocinador principal i haver hagut de deixar el seu pavelló || L'equip ha firmat la millor arrancada de Lliga de tota la seua història

Jepi Selva un cop atès.

Jepi Selva un cop atès.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Doble campió d’Europa i ara líder de l’OK Lliga amb la millor arrancada de la seua història (sis victòries i un empat), una fita sense precedents en els setanta anys de vida del Llista Blava. I tot això malgrat jugar a l’exili, després que l’Onze de Setembre es convertís en un hospital de campanya per la Covid-19, i sense un patrocinador principal per tercera temporada consecutiva.

“Estem molt feliços perquè mai no havíem estat líders i aconseguir-ho a la setena jornada ja no es pot parlar de casualitat”, assenyala el president, un Enric Duch contrariat per no tenir encara una gran empresa al darrere.

“Crec que no podem demostrar res més. Hem aconseguit dos títols europeus, anem líders de l’OK Lliga i tenim una plantilla que torna a il·lusionar, no sé què més podem fer per guanyar-nos la confiança d’un patrocinador. Si el tinguéssim podríem aspirar a coses més grans i a donar continuïtat a aquest projecte que, si no ho aconseguim, haurem de ser realistes i trencar-lo. És una situació desesperant”, va reconèixer.

Tampoc no ho entén el capità de l’equip, Andreu Tomàs. “És incomprensible i contradictori. Des del club no es pot fer més del que estan fent”, reconeix el pallarès, que té clar quina és la causa per la qual ara són líders en solitari de l’OK Lliga. “El més important és el bon ambient que hi ha dins de l’equip, és distès i divertit, que fa que tot sigui més fàcil. Per a mi és la primera gran variable per explicar la situació actual”, va assenyalar Tomàs, que ja té oblidat el fet d’haver hagut de canviar l’Onze de Setembre per Bell-lloc.

“Ni parlar ni lamentar-nos. Som on som i, vista la situació actual, encara hem de donar gràcies que podem jugar, entrenar-nos i disfrutar del que ens agrada, perquè hi ha moltíssims esportistes de tots els nivells que ara mateix no poden fer res de res. Això sí que és un drama i no que puguem ser al nostre pavelló. L’Onze de Setembre ja no el tindrem aquesta temporada i, com que no el tindrem, la nostra casa ara és Bell-lloc i agraïts estem que ens hagin acollit i per les facilitats que ens posen”, va sentenciar.

Tomàs és conscient que el liderat serà efímer i va recordar que els reptes del Llista són d’altres. “L’objectiu no és guanyar la Lliga. Com més temps estiguem a dalt voldrà dir que estem fent bé les coses, però hem de continuar sent humils i no pensar més enllà del partit a partit, perquè el contrari seria absurd i un error. El Llista no és un club per lluitar per una Lliga, sinó lluitar per aconseguir 23 punts, que ens atansaria a la Copa, i després els 35, que gairebé ens donarien la salvació, i intentar quedar al més amunt possible”, va asseverar.

Jepi Selva un cop atès.

Jepi Selva un cop atès.

tracking