SEGRE

FUTBOL LLIGA DE NACIONS

Busquets té un esquinç al genoll esquerre

Estarà de baixa unes tres setmanes

Busquets, en una acció del partit de dissabte contra Suïssa.

Busquets, en una acció del partit de dissabte contra Suïssa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El blaugrana Sergio Busquets té un “esquinç de lligament col·lateral extern de grau lleu al genoll esquerre”, segons el comunicat mèdic ofert ahir per la selecció espanyola. Busquets estarà de baixa unes tres setmanes, pendent de les noves proves a què se sotmetrà avui. És baixa amb Espanya per al decisiu partit de demà davant d’Alemanya i Koeman tampoc podrà comptar amb ell com a mínim per al següent partit de Lliga, davant de l’At. Madrid.

Busquets va xocar contra el suís Breel Embolo a la primera part del duel que va enfrontar dissabte Espanya a Suïssa (1-1) a la Lliga de Nacions. Encara que va poder continuar en el partit, va acabar substituït per Koke Resurrección a falta de 20 minuts.

D’altra banda, l’exdirectiu del Barça Javier Bordas assegura en una entrevista a El Mundo que Kylian Mbappé va poder ser blaugrana el 2017 per 100 milions, però que Robert, llavors secretari tècnic, va preferir Dembélé.

Quant a la Lliga Europa la Bèlgica de Robert Martínez va guanyar 2-0 Anglaterra i depèn de si mateixa per arribar a la Final Four. També Itàlia, que es va imposar 2-0 a Polònia.

tracking