El Força Lleida se sobreposa a una setmana convulsa i a les baixes per sumar el segon triomf del curs

El Força Lleida se sobreposa a una setmana convulsa i a les baixes per sumar el segon triomf del curs || Va ofegar en defensa el Múrcia i el va ensorrar amb un festival ofensiu

Chapela llança una ‘bomba’ per sobre d’un jugador del Múrcia.

Chapela llança una ‘bomba’ per sobre d’un jugador del Múrcia.POL PUERTAS

L’ICG Força Lleida es va reivindicar ahir amb una victòria clara i contundent davant d’un rival directe com el Múrcia (78-55), al qual va ofegar en defensa i va triturar en atac. Els lleidatans van firmar un gran partit coral per sumar la segona victòria del curs, la segona en un Barris Nord buit, i sobreposar-se a les baixes de N’Guessan i Hester i a una setmana convulsa amb fals positiu de Covid-19 inclòs. L’ICG Lleida, dels pitjors de la Lliga des de la línia de 6,75, va viure precisament del triple durant el primer quart, en el qual en va encertar més dels que va errar. Els cinc primers atacs van ser llançaments llunyans, dels quals en va ficar tres per contrarestar les cistelles d’un Múrcia més físic (14-14, m.7). Va ser al tram final que els lleidatans, més corals, van completar un parcial de 8-0, amb Bulic i Toledo fent mal sota el cèrcol, i on Buchanan, l’únic cinc que tenia ahir Aranzana, es va carregar aviat amb dos faltes. El parcial va permetre als de negre assolir els 8 punts de renda, que va tallar Rubio amb un triple. El segon acte va començar com va acabar el primer, amb triple dels murcians, aquesta vegada de Lozoya, que va ser el responsable que el seu equip no se n’anés del partit (ell i Solarin van ser els únics que van anotar en aquest període). Un altre parcial local de 7-0, amb Vecvagars de retorn amb un triple i Vinicius Toledo atorgant segones opcions als companys, va obligar Rafa Monclova a parar el matx (29-20, m.13). Semblava reaccionar el Múrcia gràcies a les cistelles de Lozoya, però la defensa en zona decretada per Aranzana se li va ennuegar i l’ICG Lleida va poder arribar als deu punts de renda (34-24), que va aconseguir mantenir al descans després d’una