SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El perímetre del Sedis té una altra internacional belga

Incorpora Laure Resimont, de 22 anys, que aportarà físic i tir exterior

605252_1.jpg

605252_1.jpgSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Menys de dos setmanes ha tardat el Cadí la Seu a trobar un recanvi per a la nord-americana Danni Williams, a qui el club va rescindir el contracte acollint-se a una clàusula que tenia per baix rendiment. Es tracta d’una altra internacional belga, Laure Resimont, de 22 anys i 1,85 metres, una jove promesa que ja ha despuntat a la Lliga del seu país i que la setmana passada va jugar amb la seua selecció els partits classificatoris per a l’Eurobàsquet 2021, al costat de la que ara serà la seua companya, la pivot Serena-Lynn Geldof.

La jugadora de Mechelen destaca per la seua versatilitat i capacitat física, la qual cosa li permet, juntament amb la seua qualitat, actuar tant d’escorta com d’aler i fins i tot en la posició de 4. “És una jugadora amb un potencial físic molt important que li va molt bé l’estil de joc que tenim. És ràpida, molt vertical en l’un contra un, sap postejar i ajuda en defensa i en el rebot. No és una especialista però té un bon tir de tres punts”, va explicar el seu ara tècnic, Bernat Canut, que ja la seguia des de fa anys. “Ja vam intentar incorporar-la fa anys, però no hem pogut fins ara”, va dir.

Resimont va començar al Bàsquet Hema SKW, el millor club de formació de Bèlgica i amb què va debutar en la màxima categoria amb només 16 anys. La temporada 2018-19 va arribar a la final de la Lliga fent de mitjana 23,4 punts i 5,6 rebots per partit i 18,2 i 5,3 a la Eurocup. Aquella campanya va ser la màxima anotadora de la Lliga i va formar part del millor quintet, números que li van valer per debutar amb la selecció absoluta, si bé abans ja havia estat internacional en totes les categories inferiors.

La temporada passada va jugar al Tarbes francès, amb el qual va aconseguir 5,8 punts i 3,1 rebots en 25 minuts per partit, amb un 33 per cent d’encert en el triple. Aquest any, per culpa de la pandèmia, va decidir tornar al seu club, l’Hema, a qui el Cadí va eliminar en el play-off de la passada Eurocup. A causa que la Lliga belga es troba parada per la Covid, Resimont, que tenia previst arribar aquesta passada matinada a la Seu, va decidir acceptar l’oferta del Sedis, amb el qual ja podria debutar demà a casa davant de l’Ensino.

tracking